Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Μπαίνουν… καθαροί στα Play Off Μπάμπα-Μπράντον

Δημοφιλή

Μπάμπα Ράχμαν και Μπράντον Τόμας θα απουσιάσουν από την εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League, δεδομένου πως αμφότεροι θα εκτίσουν την τιμωρία μιας αγωνιστικής που τους επιβλήθηκε εξαιτίας της συμπλήρωσης καρτών. Συνεπώς, προστίθενται στο ήδη επιβαρυμένο απουσιολόγιο του ΠΑΟΚ που απαριθμεί συνολικά έξι απόντες, με τους Τάισον Φρέντα και Ντόμινικ Κοτάρσκι να τίθενται τελευταία στιγμή εκτός επιλογών του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Στα αξιοσημείωτα πως η τιμωρία που επιβλήθηκε στους Ράχμαν Μπάμπα-Μπράντον Τόμας αυτομάτως «καθαρίζει» την ποινή τους ενόψει και των Play Offs αφού όταν ξεκινήσει το μίνι πρωτάθλημα δεν θα μεταφερθούν οι κάρτες της κανονικής περιόδου. Ως εκ τούτου, θα εκτίσουν την ποινή τους κόντρα στον Παναιτωλικό και κατ΄επέκταση πρόκειται να «καθαρίσουν» με την τιμωρία τους.

Επί του παρόντος, το ενδιαφέρον προσανατολίζεται στο κέντρο της άμυνας, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τις απουσίες των Γιάννη Μιχαηλίδη και Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ, με την επισήμανση πως ο Νιγηριανός στόπερ αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί με μεγαλύτερη ασφάλεια το πρόβλημα τραυματισμού που έχει αποκομίσει από το AFCON. Από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ γίνεται λόγος για θλάση 3ου βαθμού κάτι που σημαίνει πως θέτει εαυτόν εκτός για εύλογο χρονικό διάστημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πλησιάζει στην Μπούντουτσνοστ πρώην του ΠΑΟΚ

Ο Ντέρεκ Ογκμπέιντε, ο οποίος έχει περάσει και από τον ΠΑΟΚ, είναι αρκετά πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του...

Στην ίδια κατηγορία