Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Μουργκ: «Να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη»

Δημοφιλή

Ο Τόμας Μουργκ εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα με την Ελσίνκι για την 1η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa Conference League.

Αναλυτικά όσα είπε:

Αν τον προβληματίζει το ότι το γήπεδο έχει πλαστικό χλοοτάπητα:

«Δεν νομίζω, είμαστε μια ομάδα που θέλει τη μπάλα και αυτό μας βολεύει. Ίσως έχουν ένα μικρό πλεονέκτημα, αλλά δεν νομίζω ότι θα παίξει κάποιο ρόλο. Έχουμε παίξει και εμείς κάποια επίσημα παιχνίδια».

Για την κατάσταση της ομάδας:

«Νομίζω ήμασταν καλοί και μπορούσαμε να κερδίσουμε, δεν κάναμε την καλύτερη εμφάνιση. Σε κάθε περίπτωση είμαστε προετοιμασμένοι και σκοπεύουμε να κερδίσουμε αύριο».

Για το αν σκέφτονται μια πορεία σαν αυτή πριν δύο χρόνια:

«Σίγουρα. Θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Ωστόσο, αύριο είναι το πρώτο παιχνίδι των ομίλων και είναι το πρώτο βήμα. Θέλουμε τη νίκη και γενικά θέλουμε να περάσουμε τον όμιλο».

Για τα όσα είπε ο προπονητής της Ελσίνκι:

«Ακούγεται ωραίο, αλλά μην ξεχνάμε πως στα τελευταία δύο παιχνίδια δεν σκοράραμε και πρέπει να το αποδείξουμε».

Για το πως βλέπει τη σεζόν φέτος και πως βίωσε το καλοκαίρι:

«Νιώθω καλά και έβγαλα την προετοιμασία χωρίς τραυματισμούς. Ήταν μια καλή προετοιμασία για εμένα και την ομάδα, πήρα και κάποια λεπτά. Τα πράγματα πηγαίνουν καλά για εμένα. Είναι ωραίο συναίσθημα, παρόλα αυτά παρόλο που δεν κερδίσαμε έχουμε ξεκινήσει καλά τη σεζόν».


Τελευταία νέα

Οι Πασχαλιάτικες ευχές από τους Σ.Φ. ΠΑΟΚ (pic)

Το δικό τους ευχετήριο μήνυμα έστειλαν, μέσω των επίσημων λογαριασμών που διατηρούν στα social media, οι οργανωμένοι φίλοι του...

Στην ίδια κατηγορία