Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Μουργκ: «Δεν θέλω να μιλάω για την περσινή σεζόν…»

Δημοφιλή

Ο Μουργκ άνοιξε το δρόμο για τη νίκη του ΠΑΟΚ, όντας ένα από τα πρόσωπα του αγώνα με τον Αστέρα.

«Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, γυρίσαμε τον διακόπτη, τον τρόπο που πιέζαμε, κερδίζαμε μπάλες ψηλά και από εκεί προήλθε το γκολ μου. Είμαι χαρούμενος που ξεκινήσαμε με νίκη το πρωτάθλημα. Ήταν ένα πολύ σημαντικό γκολ που ήρθε από καλή ομαδική ενέργεια, μας έδωσε αυτοπεποίθηση και ηρεμία για να ελέγξουμε το υπόλοιπο του αγώνα», ανέφερε αρχικά ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός.

Για το αν κάνει ο ίδιος ένα νέο ξεκίνημα, ο 28χρονος άσος των «ασπρόμαυρων» ανέφερε: «Είχα δύσκολη σεζόν πέρσι, δεν θέλω να μιλάω γι’ αυτήν. Έχουμε ένα νέο ξεκίνημα γενικά για την ομάδα και για μένα προσωπικά. Είμαι υγιής, νιώθω καλά, άξιζα να πάρω μια ευκαιρία σήμερα, νομίζω απέδωσα και καλά. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα για να πάμε ακόμη καλύτερα».

Οσο για το ματς με τη Χαρτς, είπε: ««Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία ομάδα δυναμική που θα τρέξει, δεν θα έχουμε ιδιαίτερους χώρους να κάνουμε το παιχνίδι μας. Πρέπει να κάνουμε καλή αποθεραπεία και να είμαστε αυτοί που πρέπει. Αν πάμε με επιθετικότητα που διακρίνει την ομάδα, θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα για να τελειώνουμε την πρόκριση στην Τούμπα».


Τελευταία νέα

Άρης: «Focus» στην τακτική ενόψει ΠΑΟΚ

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής (19/5, 20:00) συνεχίζει και ο Άρης, ο οποίος μπαίνει στην τελική...

Στην ίδια κατηγορία