Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Μονόδρομος το διπλό στην Ιρλανδία για την Εθνική ομάδα

Δημοφιλή

Στο Δουβλίνο «δοκιμάζεται» σήμερα (13/10) η Εθνική Ελλάδας, η οποία αντιμετωπίζει την Ιρλανδία στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των προκριματικών για το EURO 2024. Η εκτός έδρας αναμέτρησης της «γαλανόλευκης» θα ξεκινήσει στις 21:45. Χωρίς περιθώριο απώλειας βαθμών, η Ελλάδα θα αγωνιστεί κόντρα στην Ιρλανδία στο Aviva Stadium, με στόχο το διπλό, που θα την κρατήσει «ζωντανή» στο κυνήγι της πρόκρισης στην τελική φάση του EURO.

Φυσικά, μια απευθείας πρόκριση από την προκριματική φάση δεν είναι εύκολη υπόθεση, όταν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τη Γαλλία και την Ολλανδία. Παρόλα αυτά, η Ελλάδα βρίσκεται στην 2η θέση, ισοβαθμώντας με την Ολλανδία, έχοντας εννιά βαθμούς. Βέβαια, η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ έχει ένα ματς περισσότερο από τους Ολλανδούς, τη στιγμή που η Γαλλία έχει κάνει το απόλυτο με 5/5 νίκες.

Στην προηγούμενη διακοπή η Εθνική απέσπασε μία ήττα από την Ολλανδία και μία νίκη κόντρα στο Γιβραλτάρ. Στο αντιπροσωπευτικό ματς συγκρότημα κλήθηκε για ακόμη μία φορά ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, ενώ επέστρεψε στις κλήσεις ο Γιάννης Κωνσταντέλιας. Οι δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ βρίσκονται στην αποστολή της Εθνικής, ωστόσο κανένας από τους δύο δεν αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού απόψε.

Η πιθανή ενδεκάδα της Ελλάδας:

Βλαχοδήμος, Τσιμίκας, Ρότα, Ρέτσος, Μαυροπάνος, Σιώπης, Μάνταλος, Πέλκας, Μασούρας, Μπακασέτας, Παυλίδης.


Τελευταία νέα

ΠΑΟΚ Β: Η τελευταία αποστολή της χρονιάς

Με ένα παιχνίδι στην Καρδίτσα κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας (22/5), ολοκληρώνεται η χρονιά για τον ΠΑΟΚ Β, με τον...

Στην ίδια κατηγορία