Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Μόνο τον ΠΑΟΚ σκέφτονται στην Αμπερντίν

Δημοφιλή

Η κακοκαιρία που πλήττει το Αμπερντίν τις τελευταίες ημέρες, οδήγησε στην αναβολή του παιχνιδιού της τοπικής ομάδας με τη Νταντί, που ήταν προγραμματισμένη για χθες, Σάββατο (21/10), με αποτέλεσμα να περιμένει τον ΠΑΟΚ για την τρίτη αγωνιστική του έβδομου ομίλου του Conference League, ξεκούραστη.

Μάλιστα, τα βλέμματα έχουν ήδη στραφεί στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Δικέφαλο την ερχόμενη Πέμπτη (26/10, 22:00), με την Σκωτσέζικη ομάδα να απευθύνει αρχικά «κάλεσμα» στον κόσμο της, προκειμένου να δώσει το παρών στο γήπεδο, στο ευρωπαϊκό αυτό βράδυ.

Παράλληλα, ως έπαθλο συμμετοχής για την ανάδειξη της κορυφαίας στιγμής της ομάδας για τον μήνα Σεπτέμβριο, κληρώνουν δύο εισιτήρια για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Υπενθυμίζεται πως για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση υπάρχει εδώ κι αρκετές ημέρες κινητικότητα στις τάξεις των φίλων της ομάδας, που έχουν διοργανώσει έρανο, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για κορεό και σημαίες.


Τελευταία νέα

Άγρια δολοφονία 63χρονης στη Χαλκίδα

Σε δολοφονία οφείλεται ο θάνατος μιας 63χρονης γυναίκας στη Χαλκίδα, η οποία εντοπίστηκε νεκρή προ ημερών. Σύμφωνα με το MEGA,...

Στην ίδια κατηγορία