Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μόνο τα διαρκείας στη Γάνδη!

Δημοφιλή

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωση της ενημέρωσε το φίλαθλο κοινό του Δικεφάλου πως από τη Δευτέρα 14/3 ξεκινά η διαδικτυακή διάθεση των εισιτηρίων για τη ρεβάνς με τη Γάνδη.

Πρέπει να τονιστεί πως λόγω του περιορισμένου αριθμού εισιτηρίων και της αυξημένης ζήτησης, δικαίωμα αγοράς εισιτηρίων έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας και αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση, δηλώνοντας το ΑΜΚΑ τους πριν την ολοκλήρωση της αγοράς.

Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς, θα γίνεται επανέλεγχος και αν ο δηλωθείς κάτοχος εισιτηρίου δεν είναι ο κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας, το εισιτήριο αυτόματα θα ακυρώνεται & το αντίτιμο αγοράς θα επιστρέφεται στη δηλωθείσα κάρτα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Δικέφαλος:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα (14.03) στις 09:00 ξεκινάει η διαδικτυακή διάθεση των εισιτήριων του εκτός έδρας αγώνα Γάνδη-ΠΑΟΚ για τη φάση των 16 του UEFA Europa Conference League 2021-22 που θα δειξαχθεί την Πέμπτη (17.03, 21:00 τοπική ώρα) στο KAA Gent Stadium.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού εισιτηρίων και της αυξημένης ζήτησης, δικαίωμα αγοράς εισιτηρίων έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας και διευκρινίζουμε αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση, δηλώνοντας το ΑΜΚΑ τους πριν την ολοκλήρωση της αγοράς. Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς, θα γίνεται επανέλεγχος και αν ο δηλωθείς κάτοχος εισιτηρίου δεν είναι ο κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας, το εισιτήριο αυτόματα θα ακυρώνεται & το αντίτιμο αγοράς θα επιστρέφεται στη δηλωθείσα κάρτα.

Τα διαθέσιμα εισιτήρια είναι σημαντικά λιγότερα από των αριθμών των εισιτηρίων διαρκείας, οπότε οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα μπορούν να αγοράσουν μέχρι εξαντλήσεως.Από τη διαδικασία εξαιρούνται οι κάτοχοι δωρεάν εισιτηρίων διαρκείας (χορηγικά).Σε περίπτωση μη εξάντλησης των εισιτηρίων από κατόχους διαρκείας, θα αναρτηθεί νέα ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα μας.
Τιμή ΕισιτηρίουSectors 421-422: €25

Κανάλι Πώλησης Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚΗ ηλεκτρονική διάθεση θα είναι διαθέσιμη μέχρι εξαντλήσεως των εισιτηρίων και με καταληκτίκη ημερομήνια αγοράς την Τρίτη 15.03.2022 17:00.

Διευκρινίσεις

– Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση του ονοματεπώνυμου & του αρ.πιστοποιητικού (ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου) για κάθε κάτοχο εισιτήριου

.– Είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του τηλεφώνου & της διεύθυνσης κατοικίας στον λογαριασμό κάθε χρήστη.

– Υπάρχει ο περιορισμός του 1 εισιτηρίου ανά λογαριασμό

.– Οι φίλαθλοι μπορούν είτε να εκτυπώσουν το εισιτήριό τους σε εκτυπωτή είτε να εισέλθουν στο γήπεδο με το κινητό τους με τη χρήση του QR code

.– Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από τη γηπεδούχο ομάδα θα γίνει αυστηρός έλεγχος ταυτοπροσωπίας έξω από το γήπεδο και θα πρέπει η ταυτότητα του κάθε κατόχου να αντιστοιχεί με το όνομα στο εισιτήριο, αλλιώς δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο.

Τρόποι ΕπικοινωνίαςΤηλέφωνο Επικοινωνίας : 2310954099

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Δεν ανακοίνωσε αποστολή για ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ!

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε με τον Δικέφαλο να μην ανακοινώνει την αποστολή για το ματς με τους «κιτρινόμαυρους». Ο...

Στην ίδια κατηγορία