Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Μόνο αδιάφορο δεν είναι το παιχνίδι με την Ελσίνκι

Δημοφιλή

Σε θεωρητικό επίπεδο, ο αγώνας της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων με την Ελσίνκι στην Τούμπα, μοιάζει αδιάφορος, αλλά στην ουσία μόνο έτσι δεν είναι. Καταρχήν, υπάρχει το χρηματικό κομμάτι. Κάθε νίκη σε φάση ομίλων κοστολογείται από την ΟΥΕΦΑ με 500.000 ευρώ, μιλάμε για πολλά λεφτά, όχι αστεία. Χρήματα που σε βάθος χρόνου μπορεί να καθορίσουν την μελλοντική μεταγραφική ενίσχυση και να δυναμώσουν κι άλλο το ρόστερ.

Εν συνεχεία είναι το συλλογικό ranking. Κάθε νίκη δίνει 2.000 βαθμούς στο ranking πενταετίας που παίζει ρόλο στις κληρώσεις, ήδη ο ΠΑΟΚ πλησίασε σε απόσταση αναπνοής τον Ολυμπιακό (34.000 έναντι 33.000) και μπορεί να γίνει πολύ σύντομα η ελληνική ομάδα με τον κορυφαίο ευρωπαϊκό συντελεστή, κάτι που ο ΠΑΟΚ δεν έχει πετύχει ποτέ στην ιστορία του!

Αυτό μπορεί πια να επιτευχθεί ακόμα και την επόμενη αγωνιστική, η προσπέραση δείχνει πια να είναι θέμα χρόνου.

Κι έπειτα είναι και ο κόσμος. Ο κόσμος που λογικά θα γεμίσει το γήπεδο για να αποθεώσει σε μία ακόμα γιορτή την ομάδα που δείχνει ότι φέτος μπορεί να πάει πολύ μακριά στην Ευρώπη, την ομάδα που κανείς ακόμα δεν έχει καταφέρει να την κερδίσει εκτός συνόρων. Όλοι αυτοί αξίζουν ένα ακόμα δώρο…


Τελευταία νέα

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα εισιτήρια με Ολυμπιακό

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας πως τα εισιτήρια για τον αγώνα του Δικεφάλου με τον Ολυμπιακό...

Στην ίδια κατηγορία