Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Μήνυμα για το Copa Africa έστειλε ο Έκονγκ (pic)

Δημοφιλή

Όπως είναι γνωστό, Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ και Άλι Σαμάτα αναμένεται να δηλώσουν το παρών στο Copa Africa δεδομένου πως αμφότεροι κλήθηκαν από τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους στη μεγάλη αφρικανική διοργάνωση. Κάτι που σημαίνει πως ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα στερηθεί των υπηρεσιών τους, μέχρι να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους.

Εξαρχής η συμμετοχή του Νιγηριανού κεντρικού αμυντικού φάνταζε θολή δεδομένων των διαφορών που υπήρχαν με τον ομοσπονδιακό του τεχνικό, Ζοσέ Πεσέιρο, εντούτοις δεν στάθηκαν ικανές για ενδεχόμενη απουσία του από το Copa Africa. Σε πρόσφατη τοποθέτησή του μάλιστα στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο «X» ο Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ επισήμανε χαρακτηριστικά πως «είναι τιμή μου που επέστρεψα με την ομάδα για ένα ακόμη AFCON. Ας πιάσουμε δουλειά!» αφήνοντας στο παρελθόν τις όποιες διαφωνίες κλόνισαν τη σχέση τους.

Άλλωστε, φρόντισε να ενημερώσει με το… καλημέρα της άφιξής του τον ΠΑΟΚ για την επιθυμία του να δηλώσει «παρών» στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με την κατάκτηση του τροπαίου να αποτελεί ένα παιδικό του όνειρο. Υπενθυμίζεται πως από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ εξασφαλίστηκε περαιτέρω άδεια ούτως ώστε να παραμείνει μαζί με τον Άλι Σαμάτα στη Θεσσαλονίκη για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, εισπράττοντας χαμόγελα σε κάθε περίπτωση από την παραμονή του Ράχμαν Μπάμπα στην Ελλάδα δεδομένου πως τέθηκε εκτός τελικών επιλογών από τη λίστα της Γκάνας ενόψει του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.


Τελευταία νέα

Η αποθέωση Νεραντζάκη σε Πόρτερ

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, στην οποία η ομάδα του γνώρισε...

Στην ίδια κατηγορία