Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μιλενκόσκι: «Παιχνίδι ειδικών συνθηκών»

Δημοφιλή

Για το παιχνίδι κόντρα στην Κηφισιά (28/2, 19:00), στο πλαίσιο του νοκ-άουτ ημιτελικού του League Cup, μίλησε ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του Δικεφάλου, Γιόσκο Μιλενκόσκι.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός των Υπερωπρωταθλητών Ελλάδος στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ:

«Αναμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην Κηφισιά, ειδικά μετά το παιχνίδι του πρωταθλήματος στο οποίο ναι μεν κερδίσαμε 2-3 αλλά ήταν μία δύσκολη αναμέτρηση. Τώρα είναι ένα νοκ-άουτ παιχνίδι, και αυτό το κάνει ειδικών συνθηκών.

Είναι ένα παιχνίδι κυπέλλου, οπότε δεν υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί, αλλά φυσικά εμείς θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί καθώς παίζουμε κόντρα σε μία καλή ομάδα, η οποία βελτιώνεται, παίζει καλό βόλεϊ, ειδικά στην έδρα της.

Θα πρέπει να προσεγγίσουμε το παιχνίδι με απόλυτη σοβαρότητα, να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε, διότι αν δεν το κάνουμε, θα έχουμε πρόβλημα. Η Κηφισιά έχει κάποιες αλλαγές στο ρόστερ της, οπότε δεν γνωρίζουμε απόλυτα στο πως θα παρουσιαστούν. Έχουν παίκτες που έρχονται από τον πάγκο και μπορούν να αλλάξουν την τύχη ενός παιχνιδιού».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Οι επιλογές του Θαλή Θεοδωρίδη για την πρώτη ευκαιρία τίτλου! (pic)

Στις 13:45 είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ Morris για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της...

Στην ίδια κατηγορία