Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μιλενκόσκι: «Χαρούμενος που είμαι στον ΠΑΟΚ» (video)

Δημοφιλή

Τις πρώτες του δηλώσεις για την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, Τζόσκο Μιλενκόσκι, υπογραμμίζοντας, μεταξύ άλλων, πως ο Δικέφαλος θα παλέψει για όλους τους τίτλους.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο AC PAOK TV:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν είμαστε πλήρεις, αφού έχουμε τέσσερις παίκτες εκτός. Δύο που βρίσκονται με την Εθνική Ελλάδος και θα ενταχθούν στο γκρουπ από τη Δευτέρα, αφού είχαν μια εβδομάδα ξεκούρασης. Επίσης λείπουν ο Γιόρνα που θα αγωνιστεί με την Ολλανδία και ο Ουόλς με τον Καναδά. Θα ενσωματωθούν όταν ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Πρώτα από όλα θέλω να πω ότι είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, περιμένω μια συναρπαστική σεζόν. Έχουμε ένα πραγματικά καλό ρόστερ, κάναμε καλές επιλογές παικτών. Αυτό σημαίνει ότι θα παλέψουμε για όλους τους τίτλους. Στην αρχή της προετοιμασίας θα επικεντρωθούμε στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και θα περάσουμε, βήμα- βήμα στην τακτική, ειδικά όταν ενσωματωθούν και οι υπόλοιποι παίκτες. Τον Σεπτέμβριο θα έχουμε πολλά φιλικά, το τουρνούα στη Σερβία και στη συνέχεια τα παιχνίδια για το Challenge Cup.

Έτσι θα έχουμε αρκετή δράση, πολλά φιλικά, για τον μεγάλο ανταγωνισμό που θα μας περιμένει στις πέντε διοργανώσεις που θα συμμετάσχουμε. Είμαι σίγουρος πως με αυτούς τους παίκτες θα είμαστε σε θέση να παλέψουμε για όλους τους τίτλους . Θα επαναλάβω ότι είμαι πολύ χαρούμενος από την επιλογή παικτών. Από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, όπως και οι παίκτες».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του με εικόνα και ήχο:


Τελευταία νέα

Ανταλλαγές πυρών μεταξύ Ισραήλ και Χεζμπολά (video)

Ο ισραηλινός στρατός και η λιβανική Χεζμπολά συνέχιζαν να ανταλλάσσουν σφοδρά πυρά τη νύχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή, ενώ...

Στην ίδια κατηγορία