Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Μια πρόκριση σαν… πρωτάθλημα

Δημοφιλή

Αυτό που πέτυχε ο ΠΑΟΚ με την πρόκριση του στα ημιτελικά του πρωταθλήματος μπάσκετ είναι ένας μικρός άθλος. Ο Δικέφαλος άφησε πίσω του ομάδες με πολλαπλάσια μπάτζετ. Η ΑΕΚ πήρε ΝΒΑers, παίκτες επιπέδου Ευρωλίγκα (Στρέλνιεκς), αθλητές μεγάλης κλάσης(Μίτσελ, Γουϊλιαμς, Λεμάρ). Στα μέσα της σεζόν έφερε επίσης Γιάνκοβιτς,  Οριόλα… Η Ένωση τελικά κατέκτησε την 6η θέση. Ο ΠΑΟΚ άφησε πίσω του τον Προμηθέα ο οποίος έφτασε ως τα προημιτελικά του Eurocup έχοντας το 3ο ή το 4ο μπάτζετ της basket league.

Αξίζουν συγχαρητήρια στη διοίκηση που διατηρεί κλίμα ηρεμίας στα αποδυτήρια και φροντίζει να τηρεί τις υποχρεώσεις της. Η διοίκηση του Θανάση Χατζόπουλου αντιλήφθηκε πολύ γρήγορα πως η πορεία μιας ομάδας εξαρτάται σε σημαντικό βαθμό από τις ανθρώπινες σχέσεις που διαμορφώνονται μέσα στη χρονιά. Άλλες σεζόν τα καταφέρνει καλύτερα σε αυτό κι άλλες όχι. Επίσης κατάλαβε πως το ζητούμενο είναι να στηρίζεις τις επιλογές σου. Ο ΠΑΟΚ πάει σε αλλαγές παικτών μόνο όταν αυτό είναι απαραίτητο αποφεύγοντας τα ανούσια «φύγε εσύ, έλα εσύ».

Συγχαρητήρια στον Φώτη Τακιανό. Τι να πει κανείς για τον κόουτς; Έξι νίκες σε οκτώ ματς στο πάγκο του ΠΑΟΚ. Είναι τυχαίο;

Δεν ξεχνάμε πως συμμετοχή στη δημιουργία της φετινής σεζόν είχε κι ο Λυκογιάννης. Η αλλαγή του ωστόσο σε εκείνο το χρονικό σημείο ήταν επιβεβλημένη για πολλούς λόγους.

Κάτι τελευταίο: Δεν ήταν πολύ καλή η εικόνα στις εξέδρες. Η ομάδα έπαιζε την πρόκριση της στην 4άδα με τον Προμηθέα όμως ο κόσμος ήταν σχετικά λίγος. Μάλλον λιγότερος από τα περισσότερα φετινά εντός έδρας παιχνίδια της regular season. Κρίμα.


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία