Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Μια ωμή αλήθεια για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Θα το πω όσο πιο ωμά και ρεαλιστικά γίνεται. Δεν θα είναι εύκολο για τον ΠΑΟΚ να βρει στις μεταγραφές να βρει αυτό που θέλει και να γίνει καλύτερος. Μπορεί να το βρει -αυτό που λέω είναι πως δεν θα είναι εύκολο.

Ο Δικέφαλος δεν δίνει τα συμβόλαια που έδινε κάποτε. Δεν είμαι σίγουρος αν είναι σε θέση να διαθέσει ποσά για να πληρώσει ομάδες για να αγοράσει παίκτες. Δίχως σοβαρά (εξασφαλισμένα) έσοδα είναι υποχρεωμένος να πάει σε πιο «σφιχτή» λογική.

Ας πάρουμε τις περιπτώσεις των δύο επιθετικών που κυκλοφορούν εσχάτως, του Μανόλο Γκαμπιαντίνι και του Εμπάιγ Ντιάν. Αμφότεροι, γεννηθέντες το ’91, δεν τους λες μικρά παιδιά.

Για να αφήσουν την βόλεψη τους, τις συνήθειες τους, τα πρωταθλήματα που ξέρουν καλά και τα οποία γουστάρουν ζητούν υπεραξία. Τον ουρανό με τ’ άστρα. Διετή και τριετή κλειστά συμβόλαια με ετήσιες απολαβές κοντά στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Ο Ιταλός ζυγίζει το ίδιο τον ΠΑΟΚ με την Σαμπντόρια της Serie B. O Σενεγαλέζος δεν βλέπει διαφορά ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Φατίχ Καραγκουμρούκ, που δεν έχει παίξει ούτε μισό ευρωπαϊκό ματς στην ιστορία της. Σκληρή αλήθεια, αλλά αλήθεια. Φέτος στις μεταγραφές, θα χρειαστεί υπομονή, καλό ψάξιμο, ευνοϊκές καραμπόλες, γερό στομάχι και τύχη. Πολλή τύχη.

 

 


Τελευταία νέα

Θύρα 4: «Αυτός ο τίτλος ήταν νίκη του ΠΑΟΚ και του ποδοσφαίρου!»

Τα συγχαρητήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης του ο ΣΦ ΠΑΟΚ Θύρας 4. Στην ανακοίνωση του, ο...

Στην ίδια κατηγορία