Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Μία κάμερα μόνο για τον Κίριλ Ντεσπόντοφ (video)

Δημοφιλή

Η Κυριακή πλησιάζει, η ανυπομονησία μεγαλώνει, η δουλειά συνεχίζεται. Άπαντες στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ αναμένουν την επιστροφή στη δράση και δουλεύουν προκειμένου να παρουσιαστούν έτοιμοι ενόψει του εντός έδρας ματς με τον Άρη στην Τούμπα. Πόσω μάλλον κατόπιν μίας άκρως παραγωγικής περιόδου δεδομένης της διακοπής των αγωνιστικών υποχρεώσεων σε επίπεδο προπονήσεων και ανασυγκρότησης ενόψει ενός απαιτητικού προγράμματος.

Όπως ήταν αναμενόμενο, με την επιστροφή των διεθνών ποδοσφαιριστών στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας, στο επίκεντρο τέθηκε το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό «χτύπημα» των «ασπρόμαυρων», Κίριλ Ντεσπόντοφ, ο οποίος κατόπιν της επισημοποίησης της συμφωνίας του με τον ΠΑΟΚ μετέβη στην πατρίδα του και την Εθνική Βουλγαρίας.

Η αλήθεια είναι πως από την πρώτη του «επαφή» με τους συμπαίκτες του έγινε σαφές, πως πρόκειται για έναν επικοινωνιακό άνθρωπο με αρκετή δόση χιούμορ κάτι που εκτιμάται ιδιαιτέρως στις τάξεις του Δικεφάλου. Μετά τις πρώτες του συστάσεις, ακολούθησε η ένταξή του στο πρόγραμμα προπονήσεων του ΠΑΟΚ και σήμερα (14/09) η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ δίνει μία πρώτη «γεύση» από τη δραστηριότητα του Βούλγαρου διεθνή εξτρέμ στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)


Τελευταία νέα

Το αντίο του ΠΑΟΚ στον Κούλη

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του ΠΑΟΚ, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να στέλνει το δικό της συλλυπητήριο μήνυμα για...

Στην ίδια κατηγορία