Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η Τούμπα γίνεται το σπίτι και του στίβου

Δημοφιλή

Ιστορική μέρα για το τμήμα στίβου του ΠΑΟΚ, καθώς οι ακαδημίες του Δικεφάλου από 3,5 έως 7 ετών, θα στεγάζονται στο γήπεδο της Τούμπας, σ’ έναν ειδικά διαμορφωμένο κλειστό χώρο.

Αναλυτικά ο Α.Σ. ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Στο Γήπεδο Τούμπας θα στεγάζεται η Ακαδημία Στίβου του ΠΑΟΚ στις ηλικίες 3.5-7 ετών (2016, 2017, 2018, 2019, και έως Μάιο του 2020).

Σ’ έναν ειδικά διαμορφωμένο κλειστό χώρο, οι νεαροί αθλητές Στίβου του ΠΑΟΚ θα είναι προστατευμένοι σε κλειστό χώρο όλο τον χειμώνα. Παράλληλα, υπάρχει μεγάλη έκταση χώρου για πάρκινγκ, καθώς και χώρος αναμονής των γονέων για τα παιδιά.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στο Κλειστό Γυμναστήριο κάτω από την Θύρα 3 του Γηπέδου Τούμπας, στην «καρδιά» του Οργανισμού ΠΑΟΚ.

Έναρξη προπονήσεων στις 2 Οκτωβρίου.

Για την στέγαση των Ακαδημιών Στίβου στο Γήπεδο Τούμπας, η έφορος του τμήματος, Τάνια Κεραμυδά, δήλωσε στο acpaok.gr:

«Είναι μια ιστορική στιγμή για το τμήμα στίβου του του Σωματείου μας, καθώς μετά από πολλά χρόνια, επιστρέφει πλέον ξανά στο σπίτι του. Αν μου επιτρέπετε ήταν μια πολύ μεγάλη προσωπική επιθυμία, που σε καμία περίπτωση δεν θα έπαιρνε σάρκα και οστά χωρίς τη στήριξη της διοίκησης του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, τον οποίο ευχαριστώ για τη στήριξη όλα αυτά τα χρόνια. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας τεράστιος σύλλογος και για άλλη μια φορά δείχνει ότι όλα τα τμήματα του είναι μία μεγάλη ενωμένη αλυσίδα. Είμαι πολύ χαρούμενη που τα παιδιά μας πλέον θα γυμνάζονται στο δικό τους κλειστό χώρο, σε ένα πολύ λειτουργικό και ασφαλές πλέον περιβάλλον! Καλούμε όλα τα παιδιά να έρθουν να γνωρίσουν το στίβο, ξεκινώντας το αθλητικό ταξίδι τους όπως πρέπει, στο σπίτι μας, στο γήπεδο της Τούμπας!».

Πληροφορίες για το τμήμα στίβου του ΠΑΟΚ στο τηλέφωνο:
6975514187
Τάνια Κεραμυδά
Έφορος Τμήματος Στίβου ΠΑΟΚ».


Τελευταία νέα

Ρεάλ Μαδρίτης-Μπενζεμά: Μια σχέση αγάπης

Ο Καρίμ Μπενζεμά ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό και με την σύμφωνη γνώμη των ανθρώπων της Αλ Ιτιχάντ, θα ακολουθήσει...

Στην ίδια κατηγορία