Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μελετιάδης και Μασλαρινός μιλούν για το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ευριπίδη Μελετιάδη, και του Τεχνικού Συμβούλου, Βασίλη Μασλαρινού, μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος ΕΚΑΣΘ από τις κορασίδες του Δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα είπαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ:

Ευριπίδης Μελετιάδης:

«Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, διότι 10 από τα 14 κορίτσια είναι μικρότερες, έχουμε με διαφορά το νεανικότερο ρόστερ. Ήθελε πάρα πολύ προσπάθεια, υπομονή και επιμονή, ώστε να μπουν στις αρχές του πρωταθλητισμού και του μπάσκετ που πρέπει να παίξουμε, αλλά τα καταφέραμε. Όπως είπαμε, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι εδώ για να είναι πρώτος, και όχι για να συμπληρώνει. Υπομονή, επιμονή, ταπεινότητα, κάτω το κεφάλι, και συνεχίζουμε. Ευχαριστώ τα κορίτσια μου!».

Βασίλης Μασλαρινός:

«Είμαι εδώ μόλις 1,5 μήνα, δεν θα μπορούσα να πω όχι στην πρόταση που μου έκαναν ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο Κοσμάς Δάγκουλας και γενικότερα ο Α.Σ. ΠΑΟΚ. Είμαι εδώ για να βοηθήσω, με όποιον τρόπο μπορώ, μετά από τόσα χρόνια στην ομάδα. Τα παιδιά όσο τα ζω, ξέρω ότι κάνουν τρομερή δουλειά με τον προπονητή, Ευριπίδη Μελετιάδη, και την βοηθό, Σοφία Καμπίτση. Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέψαμε σε αυτό το οποίο είμαστε συνηθισμένοι να κάνουμε. Πολλά χρόνια τα τμήματα υποδομής φέρνουν πρωταθλήματα. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να δούμε αυτά τα παιδιά και στην πρώτη ομάδα. Υγεία να έχουμε, κάναμε σήμερα ένα βήμα, έχουμε μπροστά μας το Πανελλήνιο, όπου τα παιδιά και οι προπονητές θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ που έχουν αγωνιστεί περισσότερο και ο καθοριστικός Σβαμπ

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στην τελική ευθεία της σεζόν, έχοντας μπροστά του τρεις πολύ σημαντικές αναμετρήσεις που θα κρίνουν μια...

Στην ίδια κατηγορία