Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μια ανάσα από το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ Β!

Δημοφιλή

Ασταμάτητος ο ΠΑΟΚ Β’ στο πρωτάθλημα, επικρατώντας του ΠΑΟΚ Κοίλων με 3-0, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.

Με αυτό το αποτέλεσμα ο Δικέφαλος έφτασε τους 24 βαθμούς, παραμένοντας μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα, διατηρώντας… απόσταση από τους… διώκτες του.

Ο ΠΑΟΚ Β’ ξεκίνησε δυναμικά στο παιχνίδι, έχοντας τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης. Με δύο γκολ της Μπουρονίκου στο 20ο και 30ο λεπτό οι «ασπρόμαυρες» έκαναν το 2-0, με την Ασκαρίδου στο 40ο λεπτό να κάνει το 3-0, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το πρώτο μέρος.

Με τον Μανώλη Σολοποτιά να μοιράζει τον χρόνο συμμετοχής και στις υπόλοιπες αθλήτριες του, ο ΠΑΟΚ Β’ έκανε εξαιρετική διαχείριση του προβαδίσματος που είχε «χτίσει», με το 3-0 να είναι και τελικό σκορ του αγώνα.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Μανώλη Σολοποτιά, στις 7 Μαΐου και ώρα 17:00, εντός έδρας, κόντρα στον Αίαντα Πυλαίας, παιχνίδι το οποίο θα κρίνει τον πρωταθλητή του ομίλου.

ΠΑΟΚ Β’ (Σολοποτιάς): Τσακίρη, Κυρανούδη, Στεφανί, Αικατερίνη (80′ Λιτοβόλη), Σπανού (46′ Αλιάγα), Πετρίδου, Φωτοπούλου (46′ Μάτσα), Ντίνα. Μπουρονίκου (60′ Γκοντσούδη), Ασκαρίδου (80′ Τζήκα), Βλαχονικολή.


Τελευταία νέα

Ηράκλειο: Έκτακτη προσγείωση αεροπλάνου λόγω… καυγά

Χάος επικράτησε σε πτήση της easyJet από τη Γλασκώβη προς τη Χουργκάντα της Αιγύπτου, με αποτέλεσμα ο πιλότος να...

Στην ίδια κατηγορία