Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Μια αξέχαστη βραδιά στην Φλωρεντία! (videos)

Δημοφιλή

24 Νοεμβρίου 2016 και ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στην Φλωρεντία της Ιταλίας, για να παίξει κόντρα στην Φιορεντίνα για την 5η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League της σεζόν 2016/17.

Ο ΠΑΟΚ θέλει ισοπαλία για να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης, ενώ με νίκη θα ερχόταν σε θέση ισχύος.

Το παιχνίδι ξεκίνησε εντυπωσιακά για το σύνολο του Βλάνταν Ίβιτς, αφού μόλις στο πέμπτο λεπτό, ο Εβγέν Σάκχοφ με κοντινό πλασέ «άνοιξε» το σκορ για τον Δικέφαλο και 21 λεπτά αργότερα ο Τζάλμα Κάμπος έβαλε μπροστά τον ΠΑΟΚ με 0-2.

Ο Μπερναντέσκι στο 33′ έκανε το 1-2 με σουτ έξω από την περιοχή, με το 1-2 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους και με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Μπαμπακάρ έφερε το παιχνίδι στα ίσα, στο 50ό λεπτό.

Όλα έδειχναν πως το 2-2 θα είναι το τελικό αποτέλεσμα, όμως ο ΠΑΟΚ δεν είχε πει την τελευταία του λέξη.

Στο 93ο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Γκάρι Ροντρίγκες μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, έφερε την μπάλα στο δεξί πόδι και με ένα φοβερό σουτ έστειλε την μπάλα στο «Γ» της εστίας της Φιορεντίνα, χαρίζοντας μια ιστορική νίκη για τον ΠΑΟΚ.

Την τελευταία αγωνιστική, οι «ασπρόμαυροι» υποδέχθηκαν στην Τούμπα την Σλόβαν Λίμπερετς, επικράτησαν με 2-0 και σε συνδυασμό με το 1-2 της Φιορεντίνα στην έδρα της Καραμπάγκ, πήραν την πρόκριση για τους «32» του UEFA Europa League.

Δείτε στα παρακάτω video τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης και δύο ακόμη videos με το γκολ του Γκάρι Ροντρίγκες μέσα από την εξέδρα των οπαδών του ΠΑΟΚ:


Τελευταία νέα

Χασεκίδης: «Έκλεισε μία χρονιά πολύ πετυχημένη για το ανδρικό τμήμα χάντμπολ»

Την δική του δήλωση μετά το τέλος της αγωνιστικής σεζόν του τμήματος Χάντμπολ ανδρών, έκανε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας...

Στην ίδια κατηγορία