Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μετά την Τούμπα, το «Αθανάσιος Διάκος»….

Δημοφιλή

Το παιχνίδι στο “Αθανάσιος Διάκος” μεταξύ της Λαμίας και της ΑΕΚ θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Πιο συγκεκριμένα, η ΔΕΑΒ ανακοίνωσε αργά το βράδυ ότι επιβάλει στην ομάδα της Φθιώτιδας τη διοικητική κύρωση της διεξαγωγής του αγώνα χωρίς θεατές, επειδή διαπιστώθηκε από την αστυνομία “ότι δεν λειτουργούν πλήρως οι κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας στο ανωτέρω Στάδιο όπως απαιτεί ο νόμος”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας ανακοινώνει ότι με την υπ΄ αριθμ. 6/07-03-2024 απόφασή της, επέβαλε τη διοικητική κύρωση της διεξαγωγής του αγώνα ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ 1964 – ΠΑΕ ΑΕΚ, που πρόκειται να διεξαχθεί στην αθλητική εγκατάσταση ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ «ΑΘ. ΔΙΑΚΟΣ» την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024, για τη διοργάνωση του επαγγελματικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Super League 2023/2024, χωρίς την παρουσία θεατών, σε εφαρμογή του άρθρου 8, παρ. 1 και 6 του ν. 5085/2024. Διαπιστώθηκε από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή ότι δεν λειτουργούν πλήρως οι κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας στο ανωτέρω Στάδιο όπως απαιτεί ο νόμος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία