Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Μέσα ο Ελ Καντουρί – Δύσκολα ο Αν. Ζίβκοβιτς

Δημοφιλή

Ξανά εκτός προπόνησης έμεινε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, με την συμμετοχή του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (30/10, 19:30) ενώ από την άλλη κανονικά προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα ο Ομάρ Ελ Καντουρί.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«28η Οκτωβρίου στο γήπεδο για το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου που βρίσκεται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στην OPAP Arena.

Η προπόνηση της Παρασκευής (28.10) περιελάμβανε δουλειά στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης, με ασκήσεις πάνω στους αυτοματισμούς και την ανάπτυξη, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.

Οι Λευτέρης Λύρατζης και Μάριος Τσαούσης έκαναν θεραπείες, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς πρόγραμμα στο γυμναστήριο, οι Μπράντον Τόμας κι Αντρέ Βιεϊρίνια ατομικό στο γήπεδο, ενώ ο Ομάρ Ελ Καντουρί προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα.

Το Σάββατο (29.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Αθήνα».


Τελευταία νέα

Σαββίδης στην ομάδα: «Είμαι περήφανος για εσάς και ό,τι πετύχατε!»

Μια όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για την πρωταθλήτρια ομάδα του ΠΑΟΚ στο κτήμα Δέδα. Οι «ασπρόμαυροι» γλέντησαν με την ψυχή...

Στην ίδια κατηγορία