Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Λύνονται τα προβλήματα στην ΑΕΚ

Δημοφιλή

Λύνονται τα προβλήματα στην ΑΕΚ ενόψει ΠΑΟΚ, έτοιμοι Μοχαμάντι και Χατζισαφί, κανονικά στην προπόνηση και ο Άμραμπατ. Αγωνία για τον Μάνταλο στην «ένωση». Ευχάριστα νέα, ίσως και απροσδόκητα, προέκυψαν στην ΑΕΚ δύο μέρες πριν το μεγάλο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (30/10, 19:30). Ενώ αποτελούσε πλέον κοινή συνείδηση πως θα υπήρχαν ξανά σημαντικές απουσίες και οι ελπίδες στρέφονταν ουσιαστικά μόνο στον Χατζισαφί, στη σημερινή προπόνηση ο Αλμέιδα δεν προλάβαινε να μετρά επιστροφές. Μέσα ο Χατζισαφί, μέσα ο Μοχαμάντι, μέσα και ο Άμραμπατ, που αρχικά δεν έδιναν πολλές πιθανότητες να προλάβει ματς του πρώτου γύρου.

Η επιστροφή των δύο Ιρανών δίνει επιλογές και ισορροπία στην άμυνα της ΑΕΚ και δεν είναι αναγκαίο να μετατεθεί ξανά ο Σιντιμπέ ή ο Ρότα στην πλευρά. Για ένα ακόμα σημαντικό τεστ κόντρα στον Νάρεϊ μάλιστα, ενώ προηγουμένως τα έχουν πάει εξαιρετικά απέναντι σε Παλάσιος (ο Χατζισαφί) και Μαντσίνι (ο Μοχαμάντι). Και βέβαια, η διαθεσιμότητα του Άμραμπατ προσθέτει έναν παίκτη με ποιότητα στις επιλογές για τη δημιουργία.

Εκτός παραμένουν οι Τσούμπερ και Φαν Βέερτ, ενώ αγωνία υπάρχει και για τον Μάνταλο. Ο διεθνής μέσος προπονήθηκε ατομικά λόγω μιας ενόχλησης στον αριστερό τετρακέφαλο. Όλα θα ξεκαθαρίσουν αναφορικά με τη συμμετοχή του στην αυριανή προπόνηση, όταν και στο τέλος της θα ανακοινωθεί η αποστολή.


Τελευταία νέα

Κι όμως! Δεν μπορούν να εκθέσουν το τρόπαιο στη Ν. Φιλαδέλφεια!

Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, το τρόπαιο της διοργάνωσης ήταν να εκτεθεί το Σάββατο 11 Μαΐου 10:00-20:00 στη Νέα...

Στην ίδια κατηγορία