Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Μεγάλο διπλό του ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο!

Δημοφιλή

Για την 5η αγωνιστική της Women’s Football League, ο ΠΑΟΚ Morris ταξίδεψε στο Ηράκλειο της Κρήτης, για να αντιμετωπίσει την ομάδα του ΟΦΗ, του οποίου και επικράτησε πολύ δύσκολα με 0-1, με «χρυσή» σκόρερ την Παπαδοπούλου. Με δέκα παίκτριες ολοκλήρωσαν τον αγώνα οι γηπεδούχες, τέσσερις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια για τον Δικέφαλο!

Ο ΟΦΗ μπήκε πιο καλά στο παιχνίδι και έχασε δύο ευκαιρίες με την Ριμπάνσκα στο 4′ και στο 18′. Στο 4ο λεπτό, η επιθετικός των Κρητικών, βγήκε απέναντι στη Νίχαους, όμως η τερματοφύλακας του Δικεφάλου κράτησε το «μηδέν», ενώ στο 18′ πέρασε την Νίχαους, όμως η Αχμέντοβα απομάκρυνε σωτήρια, πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή. Στο 20′ η Ριμπάνσκα βρέθηκε ξανά μέσα στην περιοχή, όμως το σουτ που επιχείρησε ήταν αδύναμο και κατέληξε στην αγκαλιά της Νίχαους.

Στο 31ο λεπτό, ο ΠΑΟK Μοrris απείλησε για πρώτη φορά, με την Δοϊρανλή να βγάζει εκπληκτική σέντρα από τα αριστερά στην «καρδιά» της κρητικής άμυνας, η Χέλμβαλ έκανε καρφωτή κεφαλιά, όμως η τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 40ό λεπτό η Δοϊρανλή έβγαλε την σέντρα, η μπάλα απομακρύνθηκε, όμως κατέληξε στην Βαρδαλή η οποία σούταρε με τη μία, με την μπάλα να περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ένα λεπτό αργότερα, η Μήτκου εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, η Χαλατσογιάννη έπιασε γυριστό σουτ, όμως οι κόντρες δεν ευνόησαν τις «ασπρόμαυρες», με την μπάλα να περνά σε κόρνερ. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους, με το 0-0 να σημαδεύει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Στο 52ο λεπτό ο ΠΑΟΚ Morris ήταν αυτός που απείλησε, καθώς μετά από κόρνερ της Βαρδαλή από τα αριστερά, η Καλέση πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, με την μπάλα να περνά λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του ΟΦΗ. Στο 69′ ο Δικέφαλος έφτασε μια… ανάσα από το 0-1. Η Δοϊρανλή έκανε «μπούκα» από τα αριστερά, γύρισε την μπάλα, η Χαλατσογιάννη έκανε την προβολή μέσα από την περιοχή, όμως οι παίκτριες του ΟΦΗ, έσωσαν την κατάσταση πριν η μπάλα περάσει την γραμμή.

Στο 74′ η μπάλα στρώθηκε στην Αντιγόνη Παπαδοπούλου, η οποία με αριστερό σουτ μέσα από το ημικύκλιο της περιοχής, έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Στο 76ο λεπτό ο ΟΦΗ έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς η Δρακογιαννάκη αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα, για μαρκάρισμα στην Παπαδοπούλου.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο ΠΑΟΚ Morris εκμεταλλεύτηκε κατευθείαν το αριθμητικό του πλεονέκτημα, με την Δοϊρανλή να μπαίνει από τα αριστερά, να γυρίζει την μπάλα και η Παπαδοπούλου με υπέροχη κίνηση μέσα στην περιοχή και σουτ, έκανε το 0-1 για τον Δικέφαλο.

Τελευταία καλή ευκαιρία του αγώνα ήταν ένα μακρινό σουτ της Μαρίας Μήτκου στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, με την μπάλα να περνά λίγο. Έτσι, το γκολ της Αντιγόνης Παπαδοπούλου ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση, με το 0-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Θαλή Θεοδωρίδη, είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στις 15:00, όπου θα υποδεχθεί στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας τις Σειρήνες Γρεβενών, για την 6η αγωνιστική της Women’s Football League.

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ Morris: 0-1

Το γκολ: Παπαδοπούλου 80′

Ημίχρονο: 0-0

Κόκκινη κάρτα: Δρακογιαννάκη 76′ (ΟΦΗ)


Τελευταία νέα

Τρομερός Πόρτερ: «Δεν θα ξεχάσω τον ΠΑΟΚ»

Τρομερός Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ στην τελευταία του αγωνιστική υποχρέωση με τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό στο PAOK Sports Arena...

Στην ίδια κατηγορία