Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Με τον κόσμο του για μια μεγάλη νίκη!

Δημοφιλή

Το πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι για τον φετινό θεσμό του Basketball Champions League θα δώσει σήμερα (15/11, 19:30) ο ΠΑΟΚ mateco, υποδεχόμενος την Χάποελ Ιερουσαλήμ στο κλειστό γήπεδο της Πυλαίας. Αυτή θα είναι η τρίτη αγωνιστική για τη φάση των ομίλων, με τον Δικέφαλο να έχει αποσπάσει μέχρι στιγμής μία νίκη και μία ήττα στη διοργάνωση. Ο Δικέφαλος προέρχεται από σημαντική νίκη στην Πάτρα, όπου επικράτησε του Απόλλωνα με 54-67.

Με αυτή τη νίκη «έσπασε» το αρνητικό σερί και πλέον έχει μπροστά του έναν κύκλο αρκετά απαιτητικών αγώνων, αρχής γενομένης από τον σημερινό με την Χάποελ. Τόσο ο Τζαμάνι ΜακΝίς, όσο και ο Νίκος Αρσενόπουλος δεν θα βρίσκονται στη διάθεση του κόουτς Φώτη Τακιανού. Παρόλα αυτά, ο ΠΑΟΚ mateco έχει ενισχυθεί μετά την απόκτηση των Κένταλ Σμιθ και Τζάστιν Άλστον, οι οποίοι πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους στον πρόσφατο αγώνα με τον Απόλλωνα, κλέβοντας τις εντυπώσεις. Μάλιστα, ο Αμερικανός σέντερ αναδείχθηκε και MVP της αγωνιστικής στην Basket League στην πρώτη του εμφάνιση με τα «ασπρόμαυρα».

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Χάποελ και η Γαλατασαράι είναι από τις δυνατότερες ομάδες του BCL. Το παιχνίδι με τη Χάποελ μπορεί να μας αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης μας στον επόμενο γύρο. Δύο πράγματα πρέπει να διαχειριστούμε. Παίζουμε με έναν αντίπαλο, που είναι υποψήφιος για την κατάκτηση του BCL και περσινό φιναλίστ. Είναι θέμα το πως θα είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Αν ξεφύγει λίγο η ομάδα από τη συγκέντρωσή της, θα τιμωρηθεί άμεσα. Η Μπενφίκα ήταν κοντά για 28 λεπτά και έχασε το ματς μέσα σε τρία. Το δεύτερο που πρέπει να προσέξουμε είναι να χτυπήσουμε τις αδυναμίες τους στην επίθεση μας. Έχουν αδυναμίες, όχι πολλές, αλλά θα τις βρούμε και θα προσπαθήσουμε να τις χτυπήσουμε», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Φώτης Τακιανός στο περιθώριο της media day, με αφορμή τον αγώνα με την Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Μια ενδεχόμενη επικράτηση σήμερα στο Παλατάκι θα έφερνε πιο κοντά την πρόκριση στην επόμενη φάση του BCL. Φυσικά, η νίκη θα έδινε και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο σύνολο του Τακιανού, καθώς έπονται δύο ντέρμπι για την Basket League κόντρα σε Άρη και ΑΕΚ.


Τελευταία νέα

Χασεκίδης: «Έκλεισε μία χρονιά πολύ πετυχημένη για το ανδρικό τμήμα χάντμπολ»

Την δική του δήλωση μετά το τέλος της αγωνιστικής σεζόν του τμήματος Χάντμπολ ανδρών, έκανε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας...

Στην ίδια κατηγορία