Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Με την… υπογραφή του Ολιβάρεζ

Δημοφιλή

Το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ  της 7ης Νοεμβρίου 1998 είχε διεξαχθεί μόλις μια εβδομάδα μετά το περίφημο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο οποίο ο Παπαπέτρου έδωσε πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού σε βουτιά του Γκόγκιτς, ακυρώνοντας ως χέρι και γκολ του Τάκολα.

Η ποινή για τα επεισόδια που ακολούθησαν, δεν είχε ακόμη επιβληθεί, και έτσι η ομάδα του Αναστασιάδη φιλοξένησε την Ενωση στη φυσική της έδρα, παρουσία δεκαπέντε χιλιάδων φιλάθλων της. O Νικολαΐδης είχε ανοίξει το σκορ στο 40΄, αλλά με δύο γκολ του Ολιβάρεζ (στο 61΄ με πέναλτι-αποβολή Μάρκου και στο 74΄ από ασίστ με τακουνάκι του Φρατζέσκου) ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-1.

«Οι παίκτες μου έπρεπε σήμερα ν’ αποδείξουν ότι ο ΠΑΟΚ υπάρχει» δήλωνε ο Αναστασιάδης (οι παίκτες του αφιέρωσαν τη νίκη για την ονομαστική του γιορτή), που είδε την ομάδα του να κάνει στη συνέχεια άλλες επτά συνεχόμενες νίκες (το σερί έσπασε με ήττα 1-0 από τον Εθνικό Αστέρα στην Καισαριανή).

 


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία