Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Με πρωταγωνιστή τον Ολιβέιρα

Δημοφιλή

Με δύο γκολ του Νέλσον Ολιβέιρα, ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-1 τη Χέρακλες σε παιχνίδι προετοιμασίας.

Σχετικά αργός ρυθμός και αναγνωριστικό παιχνίδι για τις δυο ομάδες στο ξεκίνημα. Στην πρώτη οργανωμένη του επίθεση πάντως ο ΠΑΟΚ βρήκε δίχτυα. Στο 14′, ο Καγκάβα βρήκε τον Ελ Καντουρί, και ο τελευταίος σέντραρε στον Ολιβέιρα που από κοντά έκανε το 1-0. Οι Ολλανδοί απάντησαν μόλις δυο λεπτά αργότερα, έστω και με τύχη. Στο 16′, ο Φλουτ εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα κόντραρε σε σώματα και κατέληξε στα δίχτυα του Πασχαλάκη για να γίνει το 1-1. Στο 33′ ο Ολιβέιρα φώναξε και πάλι “παρών”. Ο Βιεϊρίνια βρήκε τον συμπατριώτη του, και αυτός με αριστερό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 2-1.

Στο β΄ μέρος ο ΠΑΟΚ είχε ευκαιρίες με τους Λάμπρου, Κούτσιας και Ροντρίγκο, χωρίς να πετύχει όμως κι άλλο γκολ.

ΠΑΟΚ (α’ ημίχρονο): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Τέιλορ, Εσίτι, Σβαμπ, Μουργκ, Ελ Καντουρί, Καγκάβα, Ολιβέιρα.

ΠΑΟΚ (β’ ημίχρονο): Ζ. Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Κρέσπο (Λύρατζης 74′), Περέιρα, Ροντρίγκο, Νινούα, Τσιγγάρας, Βρακάς (Κωνσταντέλιας 70′), Α. Ζίβκοβιτς, Λάμπρου, Κούτσιας (Τζόλης 88′).

Χέρακλες: Μπούκερ, Κουαλιάτα, Μπακμπούρντ, Μπουργζόργκ, Κνέστερ, Φλουτ (Σόκε 18′), Ντε Λα Τόρε (Μελίχ 60′), Σουφς, Γιάκομπσεν, Ιμπραΐμογλου, Αμίσι.

Ο κύκλος των φιλικών αγώνων του ΠΑΟΚ επί ολλανδικού εδάφους θα κλείσει την Κυριακή, όταν στις 15.30 θ’ αντιμετωπίσει τη Φέγενορντ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ανταλλαγές πυρών μεταξύ Ισραήλ και Χεζμπολά (video)

Ο ισραηλινός στρατός και η λιβανική Χεζμπολά συνέχιζαν να ανταλλάσσουν σφοδρά πυρά τη νύχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή, ενώ...

Στην ίδια κατηγορία