Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Με όλες τις μεταγραφές στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ δήλωσε την λίστα με τα ονόματα των παικτών που θα έχει διαθέσιμους για την φάση των ομίλων του Conference League, συμπεριλαμβάνοντας όλα τα νέα του μεταγραφικά αποκτήματα.

Στην ευρωπαϊκή λίστα του Δικεφάλου συμπεριλήφθηκαν κανονικά οι Κιρίλ Ντεσπόντοφ, Σουαλιό Μεϊτέ και Μάρκος Αντόνιο, που αποτελούν και τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα των «ασπρόμαυρων».

Εκτός έμειναν ο Ζοάν Σάστρε, ο Ιβάν Νάσμπεργκ, ο Φιλίπε Σοάρες και ο Αντρέ Ρικάρντο, λόγω και των περιορισμών που υπάρχουν για τους ξένους που πρέπει να δηλωθούν στην ευρωπαϊκή λίστα.

Ο ΠΑΟΚ είχε το δικαίωμα να δηλώσει μέχρι και 17 ξένους ποδοσφαιριστές, αφού απαραίτητα οι υπόλοιποι παίκτες πρέπει να είναι γηγενείς, βάση και του κανονισμού της UEFA, για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι εξής ποδοσφαιριστές:

Λίστα Α:

Μπάμπα, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Εκόνγκ, Γιαξής, Κεντζιόρα, Κωνσταντέλιας, Κοτάρσκι, Κουλιεράκης, Λύρατζης, Μεϊτέ, Μιχαηλίδης, Μουργκ, Οζντόεφ, Σαμάτα, Σβαμπ, Μάρκος Αντόνιο, Ράφα Σοάρες, Ταλιχμανίδης, Μπράντον, Τσιγγάρας, Βιεϊρίνια, Βρακάς, Ζίβκοβιτς, Α.Ζίβκοβιτς.

Λίστα Β:

Γκορντεζιάνι, Μοναστηρλής, Παναγιώτου, Σμυρλής, Τζίμας.


Τελευταία νέα

Ατέλειωτο γλέντι από τους θριαμβευτές!

Εχουν περάσει πέντε ώρες από τη λήξη του αγώνα στο «Βικελίδης» και το ασπρόμαυρο πάρτι δεν λέει να κοπάσει. Οι...

Στην ίδια κατηγορία