Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Με Μπάμπα στην Λαμία ο ΠΑΟΚ! (pic)

Δημοφιλή

Την προετοιμασία του για το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας της Super League ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ, με τον Ράχμαν Μπάμπα να συμπεριλαμβάνεται κανονικά στην αποστολή, ενώ τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς να μένει εκτός, λόγω ίωσης. Εντός παράλληλα βρίσκονται και οι Κοτάρσκι, Αν. Ζίβκοβιτς που ξεπέρασαν την ίωση που τους ταλαιπώρησε, αλλά και οι Κουλιεράκης- Μεϊτέ, που εξέτισαν την τιμωρία τους.

Αναλυτικά από την ενημέρωση του επίσημου ΠΑΟΚ:

«Έτοιμοι για την τελευταία μάχη της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League 2023-24. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας μάχη κόντρα στη Λαμία.

Οι παίκτες δούλεψαν το πρωί του Σαββάτου (03.03) μαζί με το τεχνικό επιτελείο πάνω στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες του επικείμενου αγώνα, εξασκήθηκαν στις στατικές φάσεις, ενώ έπαιξαν και οικογενειακό δίτερμα.

Οι Σάστρε , Μιχαηλίδης κι Εκόνγκ έκαναν θεραπεία, ενώ ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς παρέμεινε εκτός προπόνησης λόγω ίωσης. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους παραπάνω παίκτες καθώς και στον τιμωρημένο Στέφαν Σβαμπ .

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:

Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Μοναστηρλής, Βιεϊρίνια, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Νέσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Τσιγγάρας, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α. Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία