Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Λάθη και διαιτησία έφεραν ήττα για τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Για την 17η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ υποδέχτηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 2 Μαρτίου, τον ΠΑΣ Γιάννινα, γνωρίζοντας την ήττα με 75-77. Ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Κιλαζίδου, Ουόκερ, Τζόουνς, Μυλωνάκη και Ράις.

«Μουδιασμένο» ήταν το ξεκίνημα του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ στο πρώτο δεκάλεπτο, επιτρέποντας στις φιλοξενούμενες να πάρουν προβάδισμα, 0-7. Οι «ασπρόμαυρες» μείωσαν στο σκορ, 4-7, ωστόσο οι παίκτριες του ΠΑΣ ανέβασαν την διαφορά σε διψήφια επίπεδα, 10-24, με τον Δικέφαλο να μειώνει σε 13-24, σκορ το οποίο ήταν και τελικό.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, ένα «ασπρόμαυρο ξέσπασμα» μείωσε την διαφορά, 32-39, όμως οι φιλοξενούμενες με μεγάλη ευστοχία από την γραμμή των τριών πόντων, αύξησαν και πάλι την διαφορά, 32-45. Ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ έβγαλε αντίδραση και μείωσε, με το τελικό σκορ για το πρώτο ημίχρονο να είναι 38-47.

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ έδειξε το καλό του πρόσωπο και στα δύο μέρη του γηπέδου, έχοντας πολύ καλή αμυντική παρουσία, ενώ και στο επιθετικό κομμάτι αντεπεξήλθε στις συνθήκες του παιχνιδιού. Με Μιχαηλίδου και Τζόουνς να βοηθούν τα μέγιστα, οι παίκτριες του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ μείωσε αισθητά την διαφορά, με το τρίτο δεκάλεπτο να τελειώνει στο 55-61, με τον Δικέφαλο πλέον να έχει φέρει το παιχνίδι στα… μέτρα του.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο, οι παίκτριες του Δικεφάλου συνέχισαν την διαρκή αντεπίθεσή τους, ελέγχοντας το παιχνίδι, κάτι το οποίο έφερε και την ανατροπή, 66-65. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενες με 0-6 σερί έκαναν την ανατροπή, 66-71, με το… κρεσέντο της Μιχαηλίδου να συνεχίζεται και το παιχνίδι να ισορροπεί, 71-71. Οι φιλοξενούμενες με βολές έκαναν το 71-73, με την Σταματάκη να πετυχαίνει σημαντικό τρίποντο και νέο προσπέραση δύο λεπτά πριν το τέλος, 74-73. Με το σκορ στο 74-74, η διαιτητική τριάδα έκανε ένα εξόφθαλμο λάθος, καθώς μετά από αμυντικό ριμπάουντ η Γουίλκισον πάτησε την τελική γραμμή σε δύο περιπτώσεις, ωστόσο η κατοχή παρέμεινε στον ΠΑΣ, ο οποίος στη συνέχεια της επίθεσης πέτυχε τρίποντο, 74-77. Στα οκτώ δευτερόλεπτα πριν το τέλος, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ κέρδισε πεντακάθαρο αντιαθλητικό φάουλ επάνω στην Ουόκερ, η οποία έμεινε μάλιστα εκτός παιχνιδιού. Η Κιλαζίδου ευστόχησε στη μία από τις δύο βολές, 75-77, αλλά στην επίθεση δεν τα κατάφερε να πάρει τη νίκη ή να στείλει το παιχνίδι στην παράταση, με το τελικό σκορ να είναι 75-77.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Άγγελου Αγγελίδη, την Κυριακή 10 Μαρτίου και ώρα 15:00, εκτός έδρας, κόντρα στον ΟΣΦΠ, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Α1 Μπάσκετ γυναικών.

Τα δεκάλεπτα: 13-24, 38-47, 55-61, 75-77

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ (Αγγελίδης): Ουόκερ 15(1), Κιλαζίδου 1, Ράις 11, Κουμαντσιώτου, Μυλωνάκη 2, Μιχαηλίδου 16(4), Σταματάκη 7(1), Τζόουνς 23.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία