Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Με μοναδικό στόχο την νίκη!

Δημοφιλή

Για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει το απόγευμα της Κυριακής (3/3 19:30) εκτός έδρας την Λαμία.

Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί τους και να πάρουν τους τρεις βαθμούς, που είτε θα τους φέρουν στην κορυφή, είτε θα τους κρατήσουν σε απόσταση βολής από την πρώτη θέση ενόψει των playoffs.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, είδε τον Τάισον να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, ενώ και ο Ντόμινικ Κοτάρσκι θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια. Εκτός παραμένουν οι Μιχαηλίδης, Έκονγκ και Σάστρε, που συνεχίζουν την θεραπεία τους. Απών από το σημερινό ματς θα είναι και ο Στέφαν Σβαμπ, λόγω τιμωρίας.

Αναλυτικά η αποστολή του Δικεφάλου: Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Μοναστηρλής, Βιεϊρίνια, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Νέσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Τσιγγάρας, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον , Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

Στην αντίπερα όχθη, η Λαμία πανηγύρισε την προηγούμενη αγωνιστική την είσοδο στα play offs και περιμένει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, με ανεβασμένη ψυχολογία.

Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου δεν ανακοίνωσε αποστολή για το ματς, πάντως, θα απουσιάζει σίγουρα ο Καρλίτος, καθώς από χθες (2/3) το απόγευμα είναι ποδοσφαιριστής της Αστάνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Υπέροχες στιγμές στο τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης» (pics-video)

Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ το elite τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης», η οποία έκανε μια αποτίμηση ενός...

Στην ίδια κατηγορία