Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Με Μιχαηλίδη η αποστολή του ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ Β’ βρίσκεται και πάλι ο Γιάννης Μιχαηλίδης, ενόψει της αυριανής (11/11) αναμέτρησης της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία απέναντι στην ΑΕΛ στην Ευκαρπία, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League 2.

Ο Δικέφαλος προέρχεται από την ισοπαλία (1-1) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Βέροια κι επιθυμεί προφανώς να εκκινήσει με το δεξί τις αγωνιστικές υποχρεώσεις στην έδρα του.

Ενώ στην σημερινή (10/11) προπόνηση το τεχνικό επιτελείο επικεντρώθηκε στην τακτική και στις στημένες φάσεις.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ Β:

Ταλιχμανίδης, Τσιόπτσης, Κωττάς, Μιχαηλίδης, Μορικέλι, Τασιούρας, Τσοπούρογλου, Κιτσάκης, Ουεντραόγκο, Γρόσδης, Μελετίδης, Κουτεντάκης, Δαρέλας, Χατζηστραβός, Σπυράκος, Μπράντονιτς, Σμυρλής, Σπυρίδης, Πανίδης, Γκορντεζιάνι.

Εκτός παραμένουν οι τραυματίες Αποστολόπουλος και Σαλαμούρας, ο Κουλούρης που αισθάνθηκε ενοχλήσεις μετά το ματς της Κ19 με τον ΠΑΣ Γιάννινα την περασμένη αγωνιστική και ο Γιαξής, που προφυλάσσεται λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Επίσης, στην αποστολή δεν είναι και ο Σαουδάραβας Αχμάντ, ενώ οι Ρούμιαντσεβ και Ζίλο «κατεβαίνουν» για να ενισχύσουν την Κ19 στο παιχνίδι με τον ΝΠΣ Βόλος».


Τελευταία νέα

Τα παιχνίδια του Οζέγκοβιτς με ΠΑΟΚ

Μπορεί σερβικά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον με τον επιθετικό της Κηφισιάς, Όγκνιεν...

Στην ίδια κατηγορία