Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Επιστροφή για Σαμάτα ένα μήνα μετά

Δημοφιλή

Έναν μήνα μετά την τελευταία του παρουσία με την φανέλα του ΠΑΟΚ, ο Άλι Σαμάτα επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Δικεφάλου.

Ο Τανζανός επιθετικός απουσίασε για μεγάλο διάστημα λόγω της συμμετοχής του στο Copa Africa με την Εθνική Τανζανίας και ως εκ τούτου τέθηκε εκτός διάθεσης του Ράζβαν Λουτσέσκου με τον 31χρονο επιθετικό κατόπιν ολοκλήρωσης των υποχρεώσεων του να επιστρέφει ξανά στον ΠΑΟΚ αρχής γενομένης από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Stoximan Super League.

Ενδεικτικό πως ενεργοποιήθηκε ως αλλαγή στην αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες, παίρνοντας την θέση του Μπράντον Τόμας στον αγωνιστικό χώρο στο 60ο λεπτό, καταγράφοντας την πρώτη του συμμετοχή μετά από έναν μήνα. Απεναντίας, ο Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ που καταγράφει εξαιρετική πορεία με τη Νιγηρία δεδομένου πως εξασφάλισε την παρουσία της στην ημιτελική φάση του AFCON, συντόνισε τους δείκτες του στην εκτός έδρας δοκιμασία του ΠΑΟΚ, εμψυχώνοντας καθ΄αυτόν τον τρόπο τους συμπαίκτες του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πάει Γερμανία ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς! (pic)

O ΠΑΟΚ έχει μπροστά του ένα ματς-τελικό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο...

Στην ίδια κατηγορία