Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

«Με λένε Κίριλ Ντεσπόντοφ!»

Δημοφιλή

Ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή του στο β΄ μέρος, ο ΠΑΟΚ έφυγε νικητής από την έδρα της Ελσίνκι με 3-2, έχοντας πρωταγωνιστή τον Ντεσπόντοφ, που είχε ένα γκολ και μία ασίστ.

Σε ένα μετριότατο πρώτο ημίχρονο, η πρώτη αξιόλογη ευκαιρία καταγράφηκε στο 35΄, όταν ο Κοτάρσκι έδιωξε σε κόρνερ το κοντινό σουτ του Σοΐρι. Από την εκτέλεση του κόρνερ προήλθε το 1-0. Ο Μπαντέ με κεφαλιά αξιοποίησε το κόρνερ του Λίνγκμαν, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Κοτάρσκι. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε ν’ αντιδράσει, αλλά πέρα από ένα σουτ του Ντεσπόντοφ, που έφυγε άουτ, δεν είχε άλλη ευκαιρία.

O Δικέφαλος μπήκε δυνατά στο β΄ μέρος. Στο 47΄ ο Εστ έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ το σουτ του Ντεσπόντοφ. Από την εκτέλεση κόρνερ ο Εκόνγκ έπιασε κεφαλιά, που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Δύο λεπτά αργότερα ο Εστ έσωσε ξανά την εστία του, εξουδετερώνοντας την κεφαλιά του Σβαμπ.

Αλλά κι η Ελσίνκι είχε τις ευκαιρίες της με τον Ραντούλοβιτς, ο οποίος στο 50΄ είχε σουτ στο δεξί κάθετο δοκάρι του Κοτάρσκι και δύο λεπτά αργότερα ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ εξουδετέρωσε το σουτ του φορ των γηπεδούχων.

Το 1-1 ήρθε στο 55΄. Ο Ντεσπόντοφ εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά κι ο Κουλιεράκης με κεφαλιά πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης. Στο 58΄ το διαγώνιο σουτ του Μπάμπα έφυγε άουτ και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Εστ απέκρουσε το σουτ του Σβαμπ. Στο 77΄ το σουτ του Ντεσπόντοφ έφυγε άουτ και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Βούλγαρος πέτυχε το 2-1, αξιοποιώντας την πάσα του Μπάμπα. Στις καθυστερήσεις ο Τάισον βρήκε τον Τόμας κι ο Ισπανός έκανε το 3-1 για τον ΠΑΟΚ. Στην επόμενη φάση ο Εκόνγκ χρεώθηκε με πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε ο Ραντούλοβιτς για το τελικό 2-3.

Ελσίνκι: Μεενπέ (13΄ Εστ), Τοΐβιο, Ντε Γκράσα, Ραϊτάλα, Σοΐρι, Κανελλόπουλος (76΄ Παανάνεν), Λίγκμαν, Χαμελάινεν (62΄ Κέσκινεν), Χετεμάι (61΄ Τανάκα), Ραντούλοβιτς, Μπαντέ (62΄ Κουασίβι).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Τσιγγάρας (67΄ Οζντόεφ), Σβαμπ, Ζίβκοβιτς (67΄ Τάισον), Μουργκ (74΄ Κωνσταντέλιας), Ντεσπόντοφ (85΄ Βιεϊρίνια), Σαμάτα (74΄ Τόμας).


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία