Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Με κοινή αφετηρία στους «8» ΠΑΟΚ και Μπριζ

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Κλαμπ Μπριζ στα προημιτελικά του Conference League, με φόντο την πρόκριση στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Ο Δικέφαλος θα βρει στον δρόμο τους τους Βέλγους, μετά την επική ανατροπή-πρόκριση επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Από την πλευρά τους και οι Βέλγοι έκαναν τη δική τους ανατροπή κόντρα στην Μόλντε, έχοντας ηττηθεί στο πρώτο παιχνίδι με 2-1. Απέδωσαν εξαιρετικά στον επαναληπτικό απέναντι στους Σουηδούς, επικράτησαν με 3-0 και πήραν το εισιτήριο για τους «8».

Πριν όμως από την φάση των «16», κυριάρχησαν σε έναν όμιλο με Μπεσίκτας, Μπόντο Γκλιμτ και Λουγκάνο, ολοκληρώνοντας τη διαδικασία με πέντε νίκες και μια ισοπαλία. Άφησαν δύο βαθμούς στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων απέναντι στην τουρκική ομάδα, όμως στη συνέχεια πάτησαν το «γκάζι», μέτρησαν πέντε διαδοχικές νίκες και τερμάτισαν στην κορυφή του τέταρτου ομίλου με 16 βαθμούς.

Όσον αφορά τα προκριματικά, η Κλαμπ Μπριζ ξεκίνησε την ευρωπαϊκή της πορεία από τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League (όπως και ο ΠΑΟΚ) και απέκλεισε την Άαρχους από τη Δανία με 3-0 νίκη εντός και ήττα 1-0 εκτός, την Ακουρέγρι από την Ισλανδία με δύο νίκες 5-1 και 1-5 και στα Play Off απέκλεισε την Οσασούνα με νίκη 1-2 στην Ισπανία και ισοπαλία 2-2 στο Βέλγιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο Βιεϊρίνια έχει παράδοση κόντρα στην ΑΕΚ

O αγώνας του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα, είναι προ των πυλών, με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια να γνωρίζει...

Στην ίδια κατηγορία