Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Με γεμάτο… οπλοστάσιο στο Χαριλάου ο Λουτσέσκου

Δημοφιλή

Στην τελική ευθεία έχει μπει ο ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Άρη στο Χαριλάου για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, την Κυριακή (4/9) στις 21:30, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του εκτός των Ίβαν Νέσμπεργκ και Γιάννη Μιχαηλίδη.

Αναλυτικά το training report της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα φτάνει στο τέλος της και η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται.

Και την Παρασκευή (02.09) κύριο αντικείμενο της προπόνησης ήταν η τακτική προσέγγιση του αγώνα κόντρα στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Μετά την απαραίτητη προθέρμανση και κάποιες παρτίδες rondo, παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν πάνω στην ανάπτυξη, τις μεταβάσεις και την κυκλοφορία της μπάλας, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη και οικογενειακό διπλό.

Οι μόνοι παίκτες, τα ονόματα των οποίων είναι βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο, είναι οι Ίβαν Νάσμπεργκ και Γιάννης Μιχαηλίδης . Οι δύο αμυντικοί ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο.

Το Σάββατο (03.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας».


Τελευταία νέα

Σίγασαν τα… κανόνια του ΠΑΟΚ

Οι τέσσερις πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, έχουν να βρουν δίχτυα αρκετό καιρό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου,...

Στην ίδια κατηγορία