Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Με ενθουσίασε η προοπτική του ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Εντάχθηκε στην μόνιμη πρωταθλήτρια ομάδα του ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι, ερχόμενη από τις Σέρρες. Ο λόγος για την ταλαντούχα τερματοφύλακα, Γιώτα Χατζηχαριστού. Η νεαρή πορτιέρο του Δικεφάλου μιλά στη FORZA για το πρώτο διάστημα της παρουσίας της στην ομάδα, αλλά και την ζωή της μέσα και έξω από το χορτάρι.

Πως ήρθε η πρώτη σου επαφή με το ποδόσφαιρο;

«Πήγαινα συχνά στο γήπεδο με τον παππού μου από πολύ μικρή και από εκεί ουσιαστικά ξεκίνησε η αγάπη μου για το άθλημα. Στη συνέχεια άρχιζα να παίζω στο σχολείο με τους συμμαθητές μου. Στα 12 μου χρόνια εντάχθηκα στην ακαδημία γυναικών των Σερρών, όπου και ξεκίνησα σοβαρά την ενασχόληση μου με το άθλημα».

Πότε κατάλαβες ότι θέλεις να το ακολουθήσεις σοβαρά;

«Από νωρίς μπήκε το μικρόβιο, από την πρώτη επαφή με το άθλημα, ήθελα να το βιώσω σαν επαγγελματίας. Εντάχθηκα στην Πανσερραϊκή και τυχαία βρέθηκα κάτω από τα δοκάρια. Είχα από μικρή τον σωματότυπο και η ομάδα χρειαζόταν παίκτρια σε εκείνη την θέση, οπότε έτσι ξεκίνησε η πορεία μου κάτω από τα δοκάρια».

Ο ΠΑΟΚ πως προέκυψε;

«Μόλις είχα τελειώσει με τις Πανελλήνιες έγινε η πρώτη επαφή με τον ΠΑΟΚ. Με κάλεσε ο έφορος μας, ο κ. Βαρδαλής και αρχικά πίστευα ότι μου κάνουν… φάρσα. Από πολύ μικρή ήθελα αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ, είναι η κορυφαία ομάδα της χώρας και είχα ενθουσιαστεί με την προοπτική. Τελικά αποφασίσαμε να αγωνιστώ για ένα χρόνο στην Πανσερραϊκή για να πάρω παιχνίδια και να επιστρέψω πιο έτοιμη, όπως και έγινε το περασμένο καλοκαίρι».

Ποιες ήταν οι συνθήκες που συνάντησες στην ομάδα και τι σου έκανε εντύπωση;

«Αρχικά επαγγελματισμό. Και στις Αμαζόνες Δράμας είχα βιώσει το πως είναι να δουλεύεις σε επαγγελματικές συνθήκες, γινόταν καλή δουλειά. Ωστόσο στον ΠΑΟΚ προπονούμαστε στις ίδιες εγκαταστάσεις με τους άνδρες κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Είναι το βήμα παραπάνω».

Τι σου μένει από το πρώτο διάστημα της παρουσίας σου στην ομάδα, και ποιοι οι στόχοι μέχρι το τέλος της σεζόν;

«Η παρουσία στο Champions League. Ένιωσα επαγγελματίας, παλεύαμε για κάτι μεγαλύτερο από το πρωτάθλημα. Ήταν μια μεγάλη εμπειρία  που δεν μπορώ να την περιγράψω με λόγια. Βλέπεις τις συνθήκες του ποδοσφαίρου στο εξωτερικό, πως προετοιμάζονται. Όσον αφορά τον στόχο, αυτός είναι δεδομένος. Το πρωτάθλημα. Ατομικά ο στόχος του τερματοφύλακα είναι να μη δεχθεί γκολ».

Πως είναι η συνεργασία σου με τις τερματοφύλακες της ομάδας;

«Γενικότερα το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό Αναφορικά με τις τερματοφύλακες, η συνεργασία μου με την Ανθή Παπακωνσταντίνου αλλά και την Ζωή Νάση είναι πάρα πολύ καλή. Η μια βοηθάει την άλλη και είμαστε φίλες και εκτός γηπέδου. Ένα έξτρα κίνητρο για εμένα είναι να τις συναγωνιστώ, αφού είναι οι δυο καλύτερες τερματοφύλακες στη χώρα».

Τι περιλαμβάνει η καθημερινότητα σου;

«Σπουδάζω στα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης και είμαι στο δεύτερο έτος. Οπότε η ημέρα μου ξεκινάει με το μάθημα στη σχολή και στη συνέχεια ακολουθεί η προπόνηση. Ουσιαστικά αυτή είναι η καθημερινή ρουτίνα».

Ελεύθερος χρόνος υπάρχει; Πως σου αρέσει να τον εκμεταλλεύεσαι;

«Είναι περιορισμένος, αλλά πάντα υπάρχει ελεύθερος χρόνος. Είτε θα κάτσω σπίτι να χαλαρώσω με κάποια ταινία, είτε θα τον εκμεταλλευτώ για να κάνω μια βόλτα στη Θεσσαλονίκη για να δω τους φίλους μου».

Ποιο το αγαπημένο σου είδος ταινιών και σειρών:

«Προτιμώ τις ταινίες μυστηρίου ή δράσης. Γενικότερα στον ελεύθερο μου χρόνο βλέπω πάρα πολλές ταινίες και σειρές. Από σειρές βλέπω ότι έχει το… Netflix».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Νέα αποκάλυψη για την δολοφονία Λυγγερίδη: Οι εκβιασμοί και η δράση των αρχιχούλιγκαν

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τα σοβαρά επεισόδια στου Ρέντη που είχαν ως αποτέλεσμα την δολοφονία του αστυνομικού...

Στην ίδια κατηγορία