Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ματς-τελικός και… All Star για τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Μπορεί να μην υπάρχει αγωνιστική δράση στην Basket League το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, ωστόσο οι προπονήσεις του ΠΑΟΚ mateco δεν σταματάνε. Οι παίκτες του Άρη Λυκογιάννη έχουν διπλή προπόνηση σήμερα στο PAOK Sports Arena, παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν επίσημα παιχνίδια.

Παρόλα αυτά, το Σάββατο και την Κυριακή 17-18 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί το All Star Game στο ΟΑΚΑ, όπου θα υπάρχει και «ασπρόμαυρη» εκπροσώπηση. Την Κυριακή (18/12) στη 13:00 ο Γιαννίκ Φράνκε θα συμμετάσχει στον αγώνα του All Star, καθώς βρίσκεται στo «Team Vezenkov».

Ο Φράνκε, όμως, μαζί με τον Τζέιλεν Χαντς θα διεκδικήσουν τον τίτλο στο διαγωνισμό σε σουτ τριών πόντων, μία διαδικασία όπου ο ΠΑΟΚ έχει θετική παράδοση. Επιπροσθέτως, ο Νέιτ Ρένφρο θα συμμετάσχει στο διαγωνισμό καρφωμάτων.

Όσον αφορά την υπόλοιπη ομάδας, η προετοιμασία για το επερχόμενο παιχνίδι με τη Ντιζόν στη Γαλλία συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς. Ο Δικέφαλος θέλει να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League και θα ταξιδέψει στη Γαλλία με στόχο να πάρει το διπλό.


Τελευταία νέα

Τα παιχνίδια του Οζέγκοβιτς με ΠΑΟΚ

Μπορεί σερβικά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον με τον επιθετικό της Κηφισιάς, Όγκνιεν...

Στην ίδια κατηγορία