Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Μαθαίνει πρόγραμμα ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ολοκληρώθηκε η «τριπλέτα» αναμετρήσεων για τον ΠΑΟΚ στην επαρχία μετά τη διαβολοεβδομάδα των διαδοχικών ντέρμπι δεδομένου πως μετά τις εκτός έδρας νικηφόρες εξόδους του σε Αγρίνιο με Παναιτωλικό και Σέρρες με Πανσερραϊκό, καρπώθηκε το τρίποντο και στη Λαμία εξασφαλίζοντας πρωτιά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League.

Κάτι που σημαίνει πως μπαίνει με αβαντάζ στη διαδικασία του μίνι πρωταθλήματος, αναμένοντας τη γνωστοποίηση του προγράμματός του πριν την επιστροφή στην Ευρώπη.

Ενδεικτικό πως το «ασπρόμαυρο» αγωνιστικό τμήμα το μεσημέρι της Δευτέρας (4/3, 15:00), θα μάθει την σειρά των αντιπάλων που θα αντιμετωπίσουν στο μίνι πρωτάθλημα. Η κλήρωση θα διεξαχθεί στις 15:00 στα γραφεία της Super League και εκτός από τον Δικέφαλο στα play off θα συμμετάσχουν η ΑΕΚ, ο ΟΣΦΠ, ο Παναθηναϊκός, ο Άρης και η Λαμία. Όσον αφορά το πρόγραμμα αυτό θα γίνει γνωστό την Τετάρτη (6/3) και έτσι θα υπάρχει πιο ξεκάθαρη εικόνα για τις 10 αγωνιστικές του μίνι πρωταθλήματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Αποχωρεί από Πανσερραϊκό ο Γκαρσία

Διά στόματος Πάμπλο Γκαρσία «ναι, ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι κόντρα στην Κηφισιά» και ο Ουρουγουανός τεχνικός αναμένεται να αποχωρήσει...

Στην ίδια κατηγορία