Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Μάρκος Αντόνιο: Το αίνιγμα του ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ο Μάρκος Αντόνιο αποκτήθηκε το φετινό καλοκαίρι ως δανεικός για ένα χρόνο από την Λάτσιο, στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την μεσαία του γραμμή. Ο Βραζιλιάνος χαφ όμως, ήρθε στην ομάδα με ένα μυικό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε συνολικά 4 μήνες, με αποτέλεσμα να έχει μείνει αρκετά πίσω σε φόρμα από το υπόλοιπο γκρουπ.

Στον αγώνα κόντρα στην Λαμία (4/12) ο 23χρόνος έκανε το ντεμπούτο του με τον Δικέφαλο και προκάλεσε ενθουσιασμό κατά την είσοδο του στο γήπεδο. Μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί μόλις 49 λεπτά, καθώς οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν θέλουν να ρισκάρουν κάποιο νέο τραυματισμό.

Από τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής του Αντόνιο, η αλήθεια είναι πως δεν μπορούν να βγουν και πολλά συμπέρασμα. Σίγουρα πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή με ποιότητα, που μπορεί να ανεβάσει το επίπεδο στον χώρο του κέντρου και να φανεί κομβικός στο δεύτερο μισό της σεζόν. Μέχρι όμως όλα αυτά να φανούν περισσότερο στο χορτάρι, ο Βραζιλιάνος παραμένει ένα αίνιγμα για τον ΠΑΟΚ.


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία