Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μάριος Καλαϊτσίδης: Ο μοναδικός παίκτης της Κ-19 με παρουσία σ’ όλα τα ματς

Δημοφιλή

Ένα ξεχωριστό στατιστικό στοιχείο συνοδεύει τον Μάριο Καλαϊτσίδη, αφού έχει χρησιμοποιηθεί και στα δεκαπέντε παιχνίδια (οχτώ στην αρχική ενδεκάδα κι άλλα εφτά ως αλλαγή), που έχει δώσει μέχρι τώρα η Κ-19 του ΠΑΟΚ.

Γεννημένος στις 29 Αυγούστου 2006, έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στο Μελιτέα. Πολύ γρήγορα, όμως, πριν κλείσει τα επτά του χρόνια, εντάχθηκε στην ακαδημία του ΠΑΟΚ. «Υπεύθυνη» για αυτό ήταν η Μαρία Εξαδάκτυλου, επί χρόνια προπονήτρια στις υποδομές του Δικεφάλου, η οποία εκείνο το χρονικό διάστημα εργάζονταν στο Μελιτέα, πείθοντας τον πατέρα του μικρού Μάριου να τον πάει στην ακαδημία του ΠΑΟΚ.

Ο Καλαϊτσίδης αγωνίζονταν παλαιότερα ως αριστερός εξτρέμ, αλλά τα τελευταία χρόνια διακρίνεται ως κεντρικός χαφ. Είναι ο παίκτης box to box, αυτός που θα ενώσει την αμυντική με την επιθετική γραμμή.

Εχει έφεση και στο γκολ. Στον περσινό ημιτελικό του φάιναλ φορ Κ-17 κόντρα στην ΑΕΚ ήταν ο μοναδικός σκόρερ, ενώ είχε βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και στον τελικό με τον Ολυμπιακό. Φέτoς με την Κ-19 μετράει τέσσερα γκολ, ένα από αυτά ήταν στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο οποίο ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει με 2-1.

Το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2026, ενώ φέτος τελειώνει το Λύκειο. Εχει άλλα δύο αδέλφια, ο μικρότερος από αυτά ακολουθεί τα χνάρια του, όντας παίκτης της Τούμπας Fc.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Με πρώην του ΠΑΟΚ η Ζαλγκίρις είναι πρώτη!

Με πρώτο σκόρερ τον Ντεμέτρι Ρίβερς η Ζαλγκίρις Κάουνας κέρδισε εύκολα με 102-78 τη Νεβέζις για τη λιθουανική λίγκα...

Στην ίδια κατηγορία