Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Μαρινάκης για Τέμπη: Να αφήσουμε τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της

Δημοφιλή

«Στόχος είναι να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση και να αποδοθούν το συντομότερο δυνατόν οι ευθύνες σε όσους αποδειχθεί ότι ευθύνονται. Να αφήσουμε τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της, απρόσκοπτα, με τον ανεξάρτητο ρόλο της και να βγάλει τα δικά της πορίσματα», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης σχετικά εθνική τραγωδία των Τεμπών.

Αναφερθείς στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών στο δυστύχημα των Τεμπών που στοίχησε τις ζωές 57 συμπολιτών μας έκανε λόγο για ένα «τραγικό δυστύχημα που μας συγκλόνισε όλους», προσθέτοντας ότι «κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πως αισθάνεται ένας άνθρωπος που χάνει έναν δικό του, αν δεν το έχει βιώσει».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έστρεψε τα πυρά του προς τον Νίκο Ανδρουλάκη με αφορμή τη στάση του ΠΑΣΟΚ επί του νομοσχεδίου για τα μη Κρατικά Πανεπιστήμια, λέγοντας ότι «αποδεικνύεται πως πάμε να αποκτήσουμε ως αντιπολίτευση έναν πράσινο ΣΥΡΙΖΑ».

Κατά τον ίδιο το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν την ίδια ρητορική, την ίδια επιχειρηματολογία κενού περιεχομένου και το ίδιο ύφος, ένας μηδενισμός που δεν κάνει καλό σε κανένα. «Άλλωστε, όπως είπε, ο κ. Ανδρουλάκης, καταψηφίζει κάτι που αποτελεί προεκλογική πρόταση του ΠΑΣΟΚ».

Σε ό,τι αφορά τον Στέφανο Κασσελάκη τόνισε: «Προσπερνώντας τις φορές που αναφέρθηκε στον εαυτό του και την αυτοαποθέωσή του και την αποθέωσή του από τον κόσμο, μέσα σε λίγα λεπτά συμπύκνωσε όλη αυτή την υποκρισία ενός συγκεκριμένου χώρου. Μας λέει ότι αν ένα παιδί έχει την οικονομική δυνατότητα να πάει στο εξωτερικό, καλώς να πάει. Αν δεν μπορεί, ας μη πάει».

Τέλος, αναφορικά με την εταιρεία που φέρεται να έχει στο εξωτερικό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και μέσω της οποίας έδωσε τα δώρα Χριστουγέννων στους εργαζόμενους στα κομματικά ΜΜΕ σημείωσε ότι η κυβέρνηση θεωρεί ότι ο νόμος πρέπει να εφαρμόζεται χωρίς εξαιρέσεις και χωρίς αστερίσκους. «Αν υπάρχει τέλεση παράνομης πράξης, πρέπει να ακολουθηθεί όλη η κατά το νόμο διαδικασία. Φαντάζομαι ότι θα απαντήσει αρμοδίως όταν κληθεί. Εμείς δεν υποκαθιστούμε το ρόλο της δικαιοσύνης», συμπλήρωσε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τρελοί πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια!

Ο ΠΑΟΚ γιορτάζει και θα γιορτάζει για πολλές ώρες! Μετά τη λήξη του αγώνα στο Βικελίδης, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία