Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι οπαδοί δεν θέλουν να βλέπουν τον Ονάνα

Δημοφιλή

Ο Αντρέ Ονάνα έχει δεχτεί σκληρή τη φετινή χρονιά από τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ έχει γίνει αρκετές φορές αντικείμενο χλευασμού από τους φιλάθλους των άλλων ομάδων. Η μέχρι στιγμής παρουσία του στην Αγγλία δεν θυμίζει καθόλου αυτή που είχε την περασμένη σεζόν στην Ίντερ, με την οποία έφτασε μέχρι τον τελικό του Champions League.

Τη συγκεκριμένη στιγμή ο 27χρονος βρίσκεται στην Ακτή Ελεφαντοστού λόγω των υποχρεώσεων με την εθνική του Καμερούν. Ακόμα και εκεί ωστόσο ο Ονάνα φαίνεται ότι δεν… τα πάει και πολύ καλά αφού στον αγώνα απέναντι στην πρωταθλήτρια Αφρικής, Σενεγάλη δέχτηκε τρία γκολ στην ήττα του Καμερούν με 3-1. Ο 27χρονος λοιπόν δέχτηκε και πάλι κριτική για το συγκεκριμένο παιχνίδι και ειδικά για το τρίτο τέρμα που δέχτηκε από τον Σαντιό Μανέ. Κι αυτό γιατί, όπως αναφέρουν αρκετοί, ο Καμερουνέζος δεν έκανε… ιδιαίτερη προσπάθεια να αποτρέψει το γκολ.

Ο Ονάνα έκανε τον γύρο του κόσμου για να παίξει με το Καμερούν και τελικά έμεινε εκτός αποστολής: «Τότε γιατί ήρθα;». Κάπως έτσι στα social media ξεκίνησε ένα χαμός από τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οποίοι παρακαλούν να μείνει εκεί και να μη γυρίσει στην ομάδα τους. «Πιστεύω ότι ο Ονάνα είναι ο χειρότερος τερματοφύλακας στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ειλικρινά θα έπαιρνα τον Μαρκ Μπόσνιτς πίσω αυτή τη στιγμή», ανέφερε ένας.

«Αναγκάσαμε να διώξουμε τον Ντε Χέα από την ομάδα για αυτόν. Είμαστε αστείοι. Πουλήστε τον όταν επιστρέψει. Ακόμα καλύτερα, ας μείνει εκεί», έγραψε ένας άλλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η Ντόρτμουντ πέταξε έξω την Παρί και πήγε τελικό

Με γκολ του Χούμελς, πέντε λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους, η Μπορούσια Ντόρτμουντ νίκησε εκτός έδρας την...

Στην ίδια κατηγορία