Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Μάλλιος: «Είμαστε πρωταθλητές και αξίζουμε τον σεβασμό!»

Δημοφιλή

Για το περιστατικό που κατήγγειλε ο ίδιος, με τη φραστική επίθεση που δέχθηκε 17χρονος αθλητής του ΠΑΟΚ έξω από το Χαριλάου, μίλησε ο Χάρης Μάλλιος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «City 106.1» και την εκπομπή «Full Επίθεση».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το περιστατικό που κατήγγειλε:

«Θα ήθελα να μην στοχεύσουμε στο πως έγινε το συμβάν, γιατί οι καιροί είναι περίεργοι και δεν πρέπει να ρίχνουμε παραπάνω λάδι στη φωτιά. Κατ’ αρχήν θέλω να θυμίσω σε όλους ότι τα βαρέα τμήματα του ΠΑΟΚ έχουν τιμήσει τη μνήμη του Άλκη, έχουν καταθέσει στεφάνι δυο φορές στο σημείο που δολοφονήθηκε. Πρωτοστατήσαμε και σε μια ημερίδα. Έχω ζήσει και ένα διήμερο με την οικογένεια του Νάσου. Ο ΠΑΟΚ πέρσι πήγε στο Χαριλάου, και το αποδεχθήκαμε με τη σημείωση να μην γίνει κάτι. Πέρσι δεν έγινε κατι. Φέτος διοργανώθηκε ένα Πανελλήνιο Παίδων. Εκεί στο πυγμαχικό έγινε ένα ακόμα πολύ σοβαρό συμβάν, λεκτικό, και τότε ξεπεράστηκε με έναν λάιτ τρόπο, και για αυτό ζητάω συγγνώμη, δεν κάναμε αυτό που κάναμε τότε. Τώρα κατά την αποχώρηση ενός 17χρονου αθλητή με τη τσάντα και την οικογένεια του, και δέχθηκε φραστική επίθεση από οπαδούς του Άρη. Ξέρω ότι δεν υπάρχουν γήπεδα, αλλά στείλαμε χαρτί στους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να μην ξαναγίνουν αγώνες στο Χαριλάου».

Για το αν υπήρχε αστυνόμευση:

«Το πρόβλημα είναι και με τις ίδιες τις ομοσπονδίες. Δεν υπήρχε αστυνομεύση στο γήπεδο. Πιστεύω ότι οι ομοσπονδίες δεν θα συνεχίσουν με την ίδια στάση. Θα πρέπει να βρεθούν γυμναστήρια, δεν μπορεί να γίνονται αγώνες σε γήπεδα που δεν πληρούν τους κανόνες ασφαλείας. Στο τελος της ιστορίας, κανείς δεν θα μπορεί να κυκλοφορεί με τη φόρμα της ομάδας του. Βγαίνουμε δημόσια και μιλάμε, ξέρουμε τι πρεπει να πούμε. Ο ΠΑΟΚ έστειλε στα αρμόδια όργανα αυτά που πρέπει, για να προστατεύσει τους αθλητές του».

Για το αν νιώθει ότι οι αθλητές του Δικεφάλου λαμβάνουν την αναγνώριση που τους αναλογεί:

«1000%. Είναι δεδομένο αυτό. Τα ίδια πράγματα έχω πει πριν από τέσσερα χρόνια στον κ. Ζέρβα, τώρα τα έχω πει και στον νέο Δήμαρχο, κύριο Αγγελούδη. Ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής Ελλάδας, και δεν παρακαλάμε για τον σεβασμό, τον αξίζουμε. Αν την προηγούμενη φορά γινόταν κάτι, εμείς θα φταίγαμε που δεν προστατεύσαμε τους αθλητές μας. Οφείλω την προσωπική μου συγγνώμη στο παιδί, που δεν τον προστάτευσα. Από εδώ και πέρα δεν θα είμαστε οι χαζοί της υπόθεσης. Ο ΠΑΟΚ έκανε το 2019 στο Παλατάκι Πανελλήνιους Αγώνες που δεν έγινε το παραμικρό. Ο κύριος Αμοιρίδης έδωσε 20.000 σε εκείνους του αγώνες. Δεν είναι σοβαρό να γίνονται βραβεύσεις και από πίσω να υπάρχει το σήμα της ομάδας που έχει το γήπεδο. Ξαναλέω, ο ΠΑΟΚ δεν έβγαλε ανακοινώσεις, κινήθηκε με επιστολές στα αρμόδια όργανα».

Για τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ:

«Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ θα κάνει την ευρωπαϊκή του πορεία. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα ξέρουμε τα δεδομένα, πρέπει να έχεις δύο φορές καλύτερη ομάδα, για να κάνεις ότι έγινε το 2019. Ο ΠΑΟΚ έχει βάθος, αλλά όταν είναι ενωμένος μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα. Όσο οργανώνεται καλυτέρα, θα πηγαίνει καλά. Δυστυχώς η ίδια η Θεσσαλονίκη δεν τιμά τις ομάδες, τους αθλητές και τις προσπάθειες τους».


Τελευταία νέα

Οι αριθμοί των φορ του ΠΑΟΚ λένε την αλήθεια

Μπορεί να λένε πως οι αριθμοί είναι ο καλύτερος τρόπος για να πεις ψέματα, ωστόσο κάποιοι δεν μπορούν να...

Στην ίδια κατηγορία