Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Μάχη για την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου

Δημοφιλή

Στη μάχη του κυπέλλου μπαίνει σήμερα στις 21.00 (Cosmote Tv) o ΠΑΟΚ, που αντιμετωπίζει τον Αρη στον προημιτελικό της διοργάνωσης του φάιναλ-8, που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης.

«Η διαδικασία του νοκ άουτ κάνει το παιχνίδι ιδιαίτερο. Από το τελευταίο παιχνίδι μόνο χρήσιμα συμπεράσματα μπορούν να βγουν, ώστε να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο σε μεγαλύτερη διάρκεια, γιατί την Κυριακή ήμασταν όπως θέλαμε μόνο για 25 λεπτά» δήλωσε ο Φώτης Τακιανός, που χθες ολοκλήρωσε την προετοιμασία.

Οσον αφορά την προσαρμογή των τριών νέων παικτών της ομάδας, είπε: «Σίγουρα δεν έχουν αφομοιώσει τη φιλοσοφία μας σε ικανοποιητικό επίπεδο, ώστε να νιώθουν και οι ίδιοι ότι έχουν προσαρμοστεί. Σε τέτοιες καταστάσεις μετρά και η ψυχολογία, ώστε να καλυφθούν αυτά τα κενά με διάθεση και ομαδικό πνεύμα. Προσπαθούμε να κάνουμε τους παίκτες να νιώσουν καλά μέσα στο σύνολο. Δεν έχουμε πολύ χρόνο να αλλάξουμε πολλά πράγματα, αλλά μπορούμε να εστιάσουμε στο πώς θα αντιδράσουν οι παίκτες σε κάποιες διαδικασίες που θα προκύψουν στη διάρκεια του παιχνιδιού».

Νωρίτερα στις 18.00 ο Παναθηναϊκός θ’ αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Και τώρα… Παναθηναϊκός

Με τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνορ να βρίσκεται σε τρελά «κέφια» αγγίζοντας το τριπλ-νταμπλ και την αύξηση των απολαβών του,...

Στην ίδια κατηγορία