Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Λυκογιάννης: «Αν περάσουμε θα χρειαστούμε σέντερ»

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ «διέλυσε» σήμερα (8/1) τον Απόλλων Πάτρας με το εμφατικό 97-60 στο PAOK Sports Arena, για την 11η αγωνιστική της Basket League.

Ο Άρης Λυκογιάννης πραγματοποίησε δηλώσεις μετά την λήξη της αναμέτρησης.

Ο προπονητής του Δικέφαλου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην νίκη της ομάδας του αλλά και στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με την Ρίτας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που προσεγγίσαμε το παιχνίδι. Είχαμε αρκετά θέματα όταν επιστρέψαμε από το Βίλνιους και δεν πήγαν καλά οι προπονήσεις τις προηγούμενες εβδομάδες. Μπήκαμε με μεγάλη συγκέντρωση και κερδίσαμε εύκολα. Μπορέσαμε και διαχειριστήκαμε τα θέματά μας. Μπήκαν οι τραυματίες και προχωράμε για το σημαντικό παιχνίδι της Τετάρτης (11/1).

Είχαμε κακές προπονήσεις, είχαμε δηλαδή κόπωση. Κάναμε μια κουβέντα μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής και μας ενεργοποίησε αρκετά. Έχουμε ανεβάσει τον πήχη. Ήμασταν πιο φρέσκοι σήμερα. Ήταν πολύ σημαντικό ότι μπήκε από την αρχή συγκεντρωμένα ο Ράιλι και βοήθησε.

Αναγκαστικά ανοίγει το ροτέισον όταν το ματς έχει τέτοια διαφορά. Ο Ρένφρο και ο Καμπερίδης έπρεπε να πάρουν λεπτά για να έχουν ρυθμό. Το αν θα αποκτήσουν περισσότερο χρόνο κάποιοι παίκτες θα εξαρτηθεί από τους ίδιους. Όλοι έχουν πάρει τις ευκαιρίες τους μέχρι τώρα. Πήραν όλοι σήμερα αυτοπεποίθηση. Σημασία έχει οι σταθερές μας να βρίσκονται σε καλή κατάσταση και έπειτα να έρχονται λύσεις από τον πάγκο. Έχουμε απαιτητικά ματς μπροστά μας, πρώτα τη Ρίτας, μετά το Περιστέρι. Εμείς έχουμε έναν υψηλό αγωνιστικό ρυθμό και πρέπει να διαχειριστούμε το ενεργειακό κομμάτι, για να είμαστε φρέσκοι. Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης δεν θα προπονηθεί αύριο».

Για το αν θα γίνει μεταγραφή:

«Η προσθήκη θα γίνει αν η ομάδα περάσει στους 16. Τα οικονομικά δεδομένα είναι συγκεντρωμένα. Η προσθήκη που θέλουμε να κάνουμε είναι συγκεκριμένη. Βγαίνουμε στην αγορά με μικρό χρηματικό ποσό για να βρούμε ένα 5άρι, δεν είναι εύκολο αυτή την περίοδο. Αν περάσουμε θα χρειαστούμε σέντερ, ωστόσο δεν είναι εύκολο να βρούμε κάποιον που να κάνει τη διαφορά.

Από το καλοκαίρι ήταν ξεκάθαρο σε εμάς ότι έχουμε καλή ατμόσφαιρα. Κάποια παιδιά βγήκαν μπροστά. Διαμορφώσαμε μια ομάδα επικεντρώνοντας την προσοχή μας στην περιφέρεια. Δεν ξέρω αν η 4η θέση και το καλό πλασάρισμα είναι αρκετό για να γίνει μεταγραφή. Αυτή τη στιγμή είμαστε καλά, αλλά δεν γνωρίζουμε πως θα πάει η ρευστότητα στη συνέχεια. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ακόμη και με τα πέντε ευρώ παραπάνω. Αν δεν προκριθούμε στους 16 θα συζητηθεί η ενίσχυση. Υπάρχουν άλλες προτεραιότητες. Αν γίνει μεταγραφική κίνηση θα υπάρχει εξωτερική βοήθεια. Μπορούμε να έχουμε 4-5 χιλιάδες κόσμο με Ρίτας και Περιστέρι; Δεν έχουμε αρκετά έσοδα».

 


Τελευταία νέα

Ακόμη ένα βραβείο στην συλλογή του Κωνσταντέλια

Kορυφαίος στη μεγάλη νίκη- ανατροπή του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ ήταν ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, με τον κόσμο του Δικεφάλου...

Στην ίδια κατηγορία