Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Λουτσέσκου: «Ο Ιβάν επένδυσε την ψυχή του στον ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Σε μια λαμπρή τελετή στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης, ο Κώστας Βασιλόπουλος παρουσίασε το βιβλίο του με τίτλο «ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ DOUBLE PAOK».

Σαφώς, από αυτή δεν θα μπορούσε να λείπει ο πρωταγωνιστής του βιβλίου, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου!

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Ρουμάνος τεχνικός αναφέρθηκε στον Ιβάν Σαββίδη με κολακευτικά λόγια τονίζοντας πως ο λόγος που ο ΠΑΟΚ πέτυχε όλα αυτά είναι ο πρόεδρος των «ασπρόμαυρων».

Αναλυτικά όσα είπε ο Ράζβαν Λουτσέσκου για τον Σαββίδη:

«Έχει αναφερθεί πολύ το όνομα μου εδώ, αλλά δεν είναι δίκαιο ο λόγος για όλα όσα πετύχαμε και για τη γενική ανάπτυξη του ΠΑΟΚ ανήκει όλο το μερίδιο αυτών στον κύριο Σαββίδη.

Σε δύο κομμάτια θα το χωρίσω, ένα όσον αφορά στον ΠΑΟΚ, στον οποίο επένδυσε την ψυχή του. Ήταν πάνω από όλους μας θέλοντας να πάρει το καλύτερο κομμάτι μας. Μας μετέδωσε τη μεγάλη του φλόγα, τη μεγάλη του επιθυμία να κατακτήσει πραγματικά σημαντικά πράγματα με τον ΠΑΟΚ. Όλοι όσοι δουλέψαμε στα δύο νταμπλ. Κερδίσαμε δύο νταμπλ και ξέρετε πως μας το έκλεψαν το ένα.

Είναι όλοι εδώ εξαιτίας του κύριου Σαββίδη. Από τη διοίκηση, το προπονητικό σταφ, τους ποδοσφαιριστές ήταν όλοι εξαιτίας του κύριου Σαββίδη στην ομάδα και όλοι δούλευαν προς την ίδια κατεύθυνση. Παρότι η επιτυχία δεν είναι ποτέ μόνο ενός ανθρώπου, αν πρέπει να μιλήσουμε για έναν άνθρωπο που αξίζει περισσότερο από όλους η αναφορά στο όνομα του, για τα όσα κατακτήσαμε, για το πως δουλέψαμε για τη γενικότερη βελτίωση του ΠΑΟΚ και την άνοδο του στο επίπεδο της ομάδας, που μάχεται για τίτλους και για ευρωπαϊκές πορείες, τότε αυτό το όνομα είναι του κυρίου Σαββίδη.

Προσωπικά θελώ να τον ευχαριστήσω γιατί με έκανε καλύτερο προπονητή χωρίς καμία αμφιβολία. Με έκανε να είμαι μαχητής από κάθε άποψη, με σκληραγώγησε, με έκανε πιο σκληρό στη νοοτροπία και με έκανε έναν καλύτερο προπονητή.

Πρέπει να ευχαριστήσω επίσης και τον Γιώργο Σαββίδη, που ειδικά τον πρώτο χρόνο, την δύσκολη περίοδο της προσαρμογής, όταν υπήρχαν αντιδράσεις ήταν πάντα δίπλα μου, ειδικά σε δύσκολες στιγμές».

 


Τελευταία νέα

To FORZA Group TV κληρώνει εισιτήριο διαρκείας του ΠΑΟΚ!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό ένα εισιτήριο διαρκείας του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2024/2025 στη Θύρα 7 του γηπέδου...

Στην ίδια κατηγορία