Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Λουτσέσκου: «Νιώθω πως αυτό είναι ο ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Τις εντυπώσεις έκλεψε για ακόμη μία φορά ο Ράζβαν Λουτσέσκου, ο οποίος βρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Βασιλόπουλου ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ DOUBLE PAOK στην Αθήνα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε για την αλησμόνητη χρονιά του Double, εξιστορώντας ενδιαφέρουσες ιστορίες από εκείνη την χρονιά.

Μάλιστα, έκανε ειδική αναφορά σε ένα περιστατικό, που συνέβη πέρσι στη Λεωφόρο, σε παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Η απαράδεκτη συμπεριφορά των οπαδών των «πρασίνων» έδωσαν ένα σημαντικό μάθημα στον Ράζβαν Λουτσέσκου, το οποίο δεν ξέχασε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

«Θα θυμάμαι πάντα στη ζωή μου τις στιγμές που νικήσαμε όταν έκλαψα από χαρά. Θα θυμάμαι όμως και το περσινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό όταν κάποιοι με έφτυσαν και αυτό ήταν μάθημα για εμένα. Το μεγαλύτερο προσόν για κάποιο πετυχημένο είναι μετά από κάθε πτώση να σηκώνεται αμέσως και νιώθω πως αυτό είναι ο ΠΑΟΚ!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρουμάνος τεχνικός.


Τελευταία νέα

Εκπαιδευτική δράση για το Ποδόσφαιρο Σάλας από τον ΠΑΟΚ!

Σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε αντιπροσωπεία της πρωταθλήτριας ομάδας Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, όπου και μίλησε για το...

Στην ίδια κατηγορία