Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Λουτσέσκου: «Είμαστε… άδειοι από ενέργεια»

Δημοφιλή

Για την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ στη Λάρισα τοποθετήθηκε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η ομάδα περνάει μια δύσκολη κατάσταση και πως δεν άξιζε αρκετά από τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Περίμενα νίκη σήμερα. Ήξερα ότι θα ήταν δύσκολο, γιατί είμαστε σε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα μετά από δύο ήττες στο πρωτάθλημα.

Είμαστε άδειοι από ενέργεια που ξοδέψαμε σε συνεχή παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη και σε 2-3 μέρες δεν θα μπορούσαμε να αλλάξουμε κάτι, γιατί έχουμε τραυματισμούς και δεν είμαστε στην καλύτερη κατάσταση. Το παιχνίδι ήταν μονόπλευρο, ίσως κάποιες στιγμές αργό, κάποιες άλλες με καλές ευκαιρίες για μας. Όμως περνάμε μια δύσκολη περίοδο με ατυχία και σε μια ευκαιρία των αντιπάλων δεχτήκαμε ένα γκολ, ενώ εμείς δεν σκοράραμε στις φάσεις μας

Όταν υπάρχει μια τέτοια κακή κατάσταση και μια άσχημη περίοδος, ό,τι κι αν κάνεις είναι εναντίον σου. Χαμογελώ γιατί στην τελευταία φάση σκοράραμε και ελπίζω αυτό να αλλάξει την όλη ιστορία και την αρνητική ενέργεια, γιατί δεν αξίζουμε κάτι τέτοιο. Έγινε στην Μπρατισλάβα, έγινε και σε άλλα ματς. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε σκεφτόμενοι κάθε φορά το επόμενο παιχνίδι. Μόνο το επόμενο παιχνίδι, που είναι ο Ιωνικός».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Σίγασαν τα… κανόνια του ΠΑΟΚ

Οι τέσσερις πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, έχουν να βρουν δίχτυα αρκετό καιρό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου,...

Στην ίδια κατηγορία