Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Λουτσέσκου: «Εγώ μιλάω με γεγονότα! – Αδιανόητο αυτό που έγινε στην Τρίπολη!»

Δημοφιλή

Σε ΜΜΕ της πατρίδας του, Ρουμανίας, μίλησε πριν από μερικές ημέρες ο Ράζβαν Λουτσέσκου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον πόλεμο λάσπης που δέχεται από την Αθήνα, αλλά και τα όσα, εξοργιστικά, έλαβαν χώρα στην Τρίπολη και την αναμέτρηση με τον Αστέρα. Πιο συγκεκριμένα, ο προπονητής του Δικεφάλου μίλησε ανήμερα των γενεθλίων του (17/2) σε ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας, με τις ιστοσελίδες της χώρας να αναπαράγουν τα όσα είπε.

Διαβάστε αναλυτικότερα:

Για τα γενέθλια του:

«Tα παιδιά μου έφεραν μια τούρτα για τα γενέθλια μου, και το γιορτάσαμε όλοι μαζί, αλλά φυσικά το μυαλό όλων μας ήταν στο επόμενο παιχνίδι. Αυτό ίσως φαντάζει λίγο υπερβολικό, αλλά αυτός είμαι. Ένας προπονητής έχει τεράστιες ευθύνες και είναι φυσιολογικό να σκέφτεται συνέχεια το επόμενο παιχνίδι. Νομίζω ότι έτσι περνώ κάθε εβδομάδα και κάθε μήνα. 11 μήνες συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Δεν προλαβαίνω να απολαύσω πράγματα, γιατί πάντα έχω στο μυαλό μου το επόμενο ματς. Εξαίρεση αποτελεί μόνο το διάστημα των διακοπών».

Για τις επιθέσεις που δέχεται από την Αθήνα απάντησε:

«Από την Αθήνα μου κάνουν προσωπικές επιθέσεις, και αυτό επιβεβαιώνει ότι αυτά που λέω είναι σωστά. Εγώ μιλάω με γεγονότα. Μας έκλεψαν το πρωτάθλημα το 2018 και το Κύπελλο το 2022. Στον τελικό έγιναν διαιτητικά λάθη και αυτά υποστηρίχθηκαν από το VAR, για να χάσουμε το Κύπελλο.

Αυτό που έγινε στην Τρίπολη ήταν αδιανόητο. Στο δεύτερο γκολ τους υπάρχει οφσάιντ τριών μέτρων, μια φάση εύκολη για να ερμηνευτεί από όλους τους διαιτητές. Όμως δεν ήθελαν καν να δουν το VAR. Στην τηλεοπτική μετάδοση δεν έπαιξε ούτε μια επανάληψη της φάσεις, κάτι που αποδεικνύει πως τα όσα λέω είναι αλήθεια».


Τελευταία νέα

Επέστρεψε Τούμπα ο Λίνο (pic)

Αφορμή δοθείσης από την εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των Play...

Στην ίδια κατηγορία