Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Λουτσέσκου: «Δεν θα είναι πρόβλημα η ανανέωση του συμβολαίου μου, αν…»

Δημοφιλή

Στη συνέντευξη Τύπου ο Λουτσέσκου αναφέρθηκε στον Ιβάν Σαββίδη, στον κόσμο του ΠΑΟΚ, αλλά και στο ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Αναλυτικά: «Πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες μου. Σε αυτούς ανήκει το μεγαλύτερο μερίδιο. Η απευθείας πρόκριση στους 16 σημαίνει μια ακόμη έξτρα πρόκριση, ειδικά απέναντι σε μια γερμανική ομάδα. Σε ορισμένα σημεία υποφέραμε, σε άλλα σταθήκαμε τυχεροί, σε άλλα το διαχειριστήκαμε έξυπνα. Ξέραμε πως να ανταπεξέλθουμε. Σήμερα είναι η βραδιά των παικτών μου. Εμείς είμαστε δίπλα στον πάγκο για να βοηθήσουμε. Αυτοί υποφέρουν, αυτοί δίνουν τα πάντα».

Για την ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ: «Αν θέλετε να μιλήσουμε για την προοπτική του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, θα σας πω ότι το επόμενο παιχνίδι μας είναι τον Μάρτιο. Πίστευα ότι ο ΠΑΟΚ θα κάνει τέτοια πορεία. Είπα το καλοκαίρι ότι πρέπει να αλλάξουμε την προσέγγιση μας να γίνουμε πιο θετικοί. Μετά το ματς με την Άιντραχτ στην Τούμπα πίστευα ότι μπορούμε να πάρουμε κάτι εδώ. Αν κάποιος μας πίεσε παρά πολύ για να πάρουμε το μέγιστο από τους παίκτες μας, ήταν το αφεντικό. Ανήκει μερίδιο επιτυχίας και στον Ιβάν Σαββίδη».

Για την υποστήριξη των οπαδών: «Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη ομάδα που να αγαπιέται τόσο και να την ακολουθούν τόσο πιστά. Το σημείωσε και ο Βιεϊρίνια στο λόγο του, παίζουμε γι’ αυτόν τον κόσμο, όχι μόνο για την πρωτιά».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Δεν νομίζω ότι θα πρέπει να ανησυχεί κάποιος. Αν όλες οι πλευρές θελήσουν, δεν θα είναι πρόβλημα. Αλλά δεν είναι της παρούσης να μιλήσουμε. Έχω ζήσει πολλά στον ΠΑΟΚ».


Τελευταία νέα

Ο Νόρις «λιγουρεύεται» τον τίτλο της F1 το 2025

Ο Λάντο Νόρις πιστεύει ότι η McLaren έχει τη δυναμική για να διεκδικήσει περισσότερες νίκες και έπειτα το παγκόσμιο...

Στην ίδια κατηγορία