Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Λουτσέσκου: «Χρειάζεται χρόνος για να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε»

Δημοφιλή

Για την εικόνα του αγώνα με την Ελσίνκι, αλλά και τη συνέχεια του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη αναφέρθηκε ο Λουτσέσκου στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Αναλυτικά: «Πρέπει να βλέπουμε το παιχνίδι από την αρχή έως το τέλος. Ξεκινήσαμε καλά με στόχο να κυριαρχήσουμε. Μετά το γκολ που δεχτήκαμε διαφοροποιήθηκε η κατάσταση, έπεσε η αυτοπεποίθησή μας. Μας πίεσαν, ξέρουν άλλωστε καλά και το γήπεδο τους. Δε συμφωνώ ότι ήταν το χειρότερο ημίχρονο. Υπάρχει πάντα και ο αντίπαλος. Δεν βρίσκεται κανείς κατά τύχη στους ομίλους. Στο ημίχρονο είπα στους παίκτες μου ότι δεν πρέπει να «πέφτουμε» με την πρώτη αναποδιά. Επιστρέψαμε με αποφασιστικότητα, με επιθετικότητα στο πρέσινγκ, είχαμε ενέργεια στο να κλέβουμε μπάλες, αλλά και να τις εκμεταλλευτούμε. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν αποφασιστικοί όταν κλέβαμε τις μπάλες, ενώ στο δεύτερο είχαμε ένταση και αποφασιστικότητα.

Προσαρμοστήκαμε διαφορετικά στα δεδομένα του γηπέδου στο 2ο ημίχρονο. Όπως και στο πώς πρέπει να κινήσουμε τη μπάλα, πώς να διασπάσουμε την αντίπαλη άμυνα. Στο πρώτο μέρος παίζαμε με μεγάλες μπάλες. Δεν είχαμε καμία ελπίδα όμως έτσι απέναντι σε μία άμυνα που ήταν χαμηλά. Στα πρώτα 30 λεπτά πιέσαμε, αλλά δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Τα επόμενα 15 λεπτά ήταν τελείως διαφορετικά. Πρέπει όμως να σκεφτούμε και τον αντίπαλο. Ήταν φρέσκοι, ανταπεξήλθαν στην πίεση μας. Στο δεύτερο μέρος μειώθηκε η απόδοσή τους, έρχονται και τα λάθη. Αυτή είναι η συνολική εικόνα. Χρειάζεται χρόνος για να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε. Δεν είμαι απόλυτα χαρούμενος, αλλά είμαι ικανοποιημένος για το σημερινό αποτέλεσμα σε μία δύσκολη έδρα».


Τελευταία νέα

Οι έπαινοι Λουτσέσκου για Κωνσταντέλια, η κλοπή του 2018 και το… BBC!

Mεγάλο ενδιαφέρον παρουσίασε η συνέντευξη Τύπου του Λουτσέσκου, που μίλησε για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, κι όχι μόνο. Αναλυτικά...

Στην ίδια κατηγορία