Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Λέοβατς: «Εκεί θα χτυπήσει ο ΠΑΟΚ την Χάιντουκ»

Δημοφιλή

Ο Μαρίν Λέοβατς με αφορμή τις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με την Χάιντουκ, θυμήθηκε το πέρασμά του από τον Δικέφαλο και την συνεργασία του με τον Ράζβαν Λουτσέσκου, αναφέροντας και στα σημεία που θα κριθεί το πρώτο ματς στην Κροατία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ:

«Πρέπει να πω ότι ήταν μια υπέροχη περίοδος στην καριέρα μου. Κερδίσαμε το Κύπελλο Ελλάδος μετά από 25 χρόνια, παίξαμε στην Ευρώπη. Λυπάμαι που δεν έμεινα περισσότερο στον ΠΑΟΚ, γιατί κέρδισε το πρωτάθλημα. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από την Τούμπα».

Για το πώς ήταν η ζωή στη Θεσσαλονίκη: 

«Ευχάριστη, η πόλη ζει για το ποδόσφαιρο, οι άνθρωποι είναι εγκάρδιοι και είναι ωραίο, ειδικά όταν κερδίζεις. Οι ήττες ήταν λίγο πιο δύσκολες, υπήρχε περισσότερη πίεση, θα έλεγα. Είναι παρόμοια ατμόσφαιρα όπως στο Σπλιτ. Η σύγκριση είναι ξεκάθαρη γιατί και το Σπλιτ ζει για το ποδόσφαιρο, όπως αποδεικνύεται από το γεγονός ότι έκαναν sold out σε μόλις τέσσερις ώρες».

Για το τι περιμένει από τον ΠΑΟΚ

«Δεν μπορώ να πω ότι ξέρω όλη την ομάδα, πολλά έχουν αλλάξει τα τελευταία πέντε χρόνια από τότε που έφυγα από τη Θεσσαλονίκη. Γνωρίζω τον Βιεϊρίνια, τον θρύλο του συλλόγου με τον οποίο έπαιξα στον ΠΑΟΚ, τον Κοτάρσκι, τον γρήγορο εξτρέμ τον Ζίβκοβιτς. Βλέπω ότι έχουν φέρει τον επιθετικό Αλί Σαμάτα και τον στόπερ Τροστ-Έκονγκ με εμπειρία στην Premier Leagueμ αλλά είναι νέοι παίκτες και θα χρειαστεί χρόνος για να προσαρμοστούν».

Για τον Ράζβαν Λουτσέσκου:

«Όσο ήμουν στον ΠΑΟΚ, ήμουν έξι μήνες με τον Λουτσέσκου. Πάντα επέμενε στην κατοχή, στην κυριαρχία στο παιχνίδι, κάτι που αργότερα αποδείχθηκε πολύτιμο καθώς η ομάδα κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλήματος χωρίς να χάσει αγώνα.

Όμως στο Σπλιτ πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα περιμένει στην άμυνα και θα χτυπήσει στην κόντρα. Ωστόσο, θα έχει στο κεφάλι του το γεγονός ότι η ρεβάνς είναι στην Τούμπα, ότι θα προσπαθήσει να κάνει το αποφασιστικό βήμα στην έδρα του μπροστά στους οπαδούς του».


Τελευταία νέα

Κυριάκος: «Η αλλαγή του Λουτσέσκου λόγω Ιβάν»

Ο Κυριάκος Κυριάκος έδωσε νωρίτερα μεγάλη συνέντευξη στον City 106.1 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην πιο... κρίσιμη στιγμή...

Στην ίδια κατηγορία